Sorry....igen dårå....

Har inte suttit vid nätet sewn i onsdags...haft annat för mig helt enkelt....inte orkat när jag kunnat...osv...
blir inget intressant o läsa nu heller, ska sussa strax. ville bara visa att jag lever =)
Hade trevligt besök igår, får vi göra om!!

Berättar/skriver mer typ förslagsvis imorn =)=))

Puss heje

Jag länkar

jag länkar till något som måste vara en av sveriges finaste bloggar....jag har inte hunnit så långt ännu, är bara i lsutet av oktober....men läste nyss ett inlägg som fick mina tårar att trilla....ni åste bara in o läsa. Förstår om ni inte orkar läsa allt men just det här specifika inlägget är skrivet 2november klockan 22.03 Rubriken Någon som vill beställa väckning???
Finaste bloggen
Ångrar att jag inte hunnit rösta på honom i rix fms blogg sm men om han går vidare ska jag rösta på honom!!!

Nu väntar jag på samtal från o carro och skvaller...

Älskar min underbara unge!!!

//jag

Julstök???

Ja det var tanken som slog mig imorse. Fick sovmorgon men sov bara till nio...då kände jag för att typ rusa ner till förrådet o släpa upp mina julgrejjer....=) o det gick ju bra ett tag, fast danne somnade på soffan när jag kom upp så jag tog med sorken ut i köket när jag år frulle o sen var det blöjbyte....sen iaf började jag, med liam hos mig förstås =), så jag gjorde iordning adventsljusstaken i köket så den står där med röda ljus o mossa med svampar i...jättefint!!=)
Nu är vi i vardagsrummet o liam RÖJJER kan jag lova!!!men han är på super humör idag så det gör inget, dock har han fått för sig o pilla på allt som står i fönstren....så det är ett evigt springande fram o tillbaka....därför blir det inte mer skrivet än så här, ska leka med busen en stund. Senare i em åker vi till stefan, karin o albin så då får grabbarna rusa av sig lite =)=)

Puss heje!

suck på mig!

är så kass på stavningen när jag skriver fort....eller så....
men det ska ju vara vår norrländska vän så klart =)

pytomn....njaha...nya sortens pytonorm kanske????

näe, ni får ha överseende =)=)

fast jag kanske skulle börja kontroll läsa innan publicering....kan vara en tanke ;););)

Lååång helg

Ja det måste jag ändå såga att det varit....vi har typ bara varit hemma så det är väl därför den kännts så lång, o inte för att det gör nått =)
Vi har ju haft besök av vår norrländska hela helgen igen =) eller, inte hela helgen han har ju varit på dejt oxxo ;) roligt!!
Annars har det blivit en hel del rockband i helgen och letande i frysen efter vad man vill äta....hehe....men idag har jag o min lilla familj varit o storhandlat SÅÅÅÅ skönt måste jag säga!!! Köpte bara massa mat så nu borde vi klara oss ett tag =)

Vinterdäcken sitter på bilen nu i varje fall, kan ju vara bra o ha nu när vår värld är vit =) men det är rätt fint tycker jag allt.....fast med det vita komme rolyckorna........
Så jag är glad att du mår bra Ida, usch o fy....förbannade hjort o stå ivägen när du kommer o glider på isgata....men som sagt, skönt att allt är bra med dig!!!

Är inte så jätte sugen på o skriva idag känner jag....har mått lite konstigt hela em....åt knappt ingen mat o mådde bara pytomn, gick o la mig 1½ timme o sov.....men det är säkert bara för att tant röd är i antågande....då kan jag få vilka konstiga symtom som helst =)

Men nu ska jag chilla lite, läsa lite, o lyssna när sambon spelar trummor, hans nya favvo grej =)
Se om Carro ringer sen oxxo, alltid lika trevligt =)=)=)=)=)

Puss heje


Sviiin kul!!

Japp, det hade vi igår!!! Min älskade mamma köpte med sig abba singstaret från stan så det var stor allsång här igår kväll =)=) eller stor o stor, vi va 4, men vi lät nog som minst 10 =) det var jag o Carro, japp, vi regerade, o så var det Danne o Jimmy....o ci blev mäkta imponerade både Carro o jag för dom var grymma, spec Jimmy, han sjöng några låtar o sen helt plötsligt så fattade han o sjöng svin bra =) O min älskling som absolut inte gillar sånt där egentligen mummlade mest först men sen när han kom igång sjöng han oxxo svin bra!! Så vi hade riktigt jävla kul helt enkelt. Klockan blev halv ett bara sådär så då slutade vi men fy fan så kul det var!! ÄLSKAR abba!!!=)

Nu på morgonen är det rätt segt, inte sovit mkt inatt av olika anledningar o liam vaknade vid sju *snark*men nu har jag aif röjt i köket och dammsugit igen och grabbarna slog igång en film som jag halv glor på lite ibland...

Nu vill Jimmy ha plåster så jag ska göra samhället en tjänst =)

puss heje

Tänkte skriva

Ett lite längre inlägg men det blir bara en snabbis, ska visst kolla på andra arn filmen här med danne o jimmy så jag hoppas återkomma lite senare!!

Puss heje

Sanna, jag blir skapligt avis för abba spelet, ska köpa det nästa evcka =)=)

ABBA

Glömde ju skriva om min obeskrivliga lycka när jag såg att dom släppt singstar med bara ABBA!!! efter att jag varit o sett mammamia var det precis det som jag ville att dom skulle göra...så snacka om att jag blev paff när jag såg reklamen....kalla mig nörd....jag står för det =)




*har för övrigt världens bästa bebis, även om han är svintrött, vilket han garanterat är, så går han runt o pysslar med sitt, nu är han i köket o styr massa....hur go som helst =)=)*

Dåligt igen....jag veeet =)

Jaa, vet inte varför det blir så dålig uppdatering.....det är ju inte precis så att jag är världens mest upptagna människa höhöhöh....näe, precis...

Men nu iveckan har jag varit i stallet på styrelsemöte o då var klimpen hos mormor o morfar och sov när jag kom dit så jag slaggade oxxo över...lite skönt sådär....sen ons morg var det öppna förskolan som gällde....dock var ju inte mina favvisar karin o albin där men det gick ju alldeles jättebra ändå =) dom är för övrigt hemkomna till sverige igen nu och allt hade gått så bra på flyget till grancanaria och hem igen och allt var bara kalas! Men jag tycker nog allt att det är skönt o ha dom hemma igen!!!;)
Idag blev det stan på fm med mina älsklingar och finfina carro o hennes bejb =) köpte dom sista grejjerna till julkorten så jag hoppas hinna få iväg dom innan förste dec.....DÅ är jag verkligen ute i god tid!!=)=) *me like*

På em har vi ätit god mat....försökt söva en trött snorig lite kille som vägrade så han har inte sovit mkt idag men är faktiskt på topp iaf....men det blir nog sängen här snart vart efter......min sötast är inne i stan på basket....så det är bara jag o liten hemma....

fick göra ett litet avbrott, kunde inte motstå o skjutsa runt lite på Liam när han ville åka på traktorn *så jävla söt!*

imorn då....jaa, danne ska hjälpa mattias o byta till vinterdäck, förhoppningsvis får jag oxxo på det på v70n....sen blir det o fara hela låååånga vägen ut till gryt till min bästa Ida =) Ska komma ihåg att ta med en liten söt grej hon ska få...=) inget märkvärdigt eller nått till hemmet men det är ändå lite sött =)
sen på hemvägen ska jag stanna till i karin o stefans nya HUS som dom blev ägare till idag....så jävla roligt!!!! för dom.....hmm....vill oxxo!!!!!!!!!! men jag är glad för deras skull, huset verkar toppen så jag ska göra en inspektion imorn...har en känsla av att jag kommer tycka att det är sviiiin mysigt o bli jätte avis =)
 Men nu ska jag leka sista svängen med liam o kanske kasta honom i ett bad.....sen kanske det blir julkortspyssel eller lite ps2....får se....borde ju städa ni vet...ehmmmm......jaja, skiten ligger säkert kvar tills imorn ;0)

Pyss o kramar!!

//wirran

Just ja

Måste ju bara skriva att vi fått dagis plats nu....eller besked om det så att säga....

På Carro & Mattias Alvins avdelning här på Skönberga.,...super nära o bra....så det är skönt o veta nu....inskolningen börjar typ 8jan....blir bra....lite ångest....men det blir bra....

Sorry

Ja för min taskiga uppdatering...men helgen har bara susat förbi och idag är jag bara trött och orkeslös o lat...har inte varit hemma på hela dan o det ser FÖRJÄVLIGT ut här hemma....men jag orkar inte!! så det får va så här...kanske orkar imorn....men den dåliga sömnen från helgen förföljer mig så ikväll måste det bli tidigt...har en skittrött unge som jag slängde i sänd vid sju....en tror ni han sover???Ehh verkligen inte,,,,ibland tycker jag att barn är konstiga varelser.....:)

men nu gick jag, orkar bara inte just nu....hoppas på att ha fått tillbaka lite styrka imorn och skriver mer då....

Bajs bajs

//wirrevg

Njahopp

Ännu en dag till ända...sjukt vad fort tiden går egentligen.....hmm....
Liam gjorde succé i sin mammas ögon imorse o sov till 08.40...mkt skönt! Så vi satt o åt frulle när Carro kom på besök....oerhört trevligt som vanligt!! Tessan kom in o visa upp grymt söta chihuahua valpen "Tage" dom är typ hundvakt, eller nått...=) han ska säljas det har bara inte riktigt blivit så =)
Sen sov Liam o så vaknade han o vi åt lunch.....sen gjorde jag ÄNTLIGEN klart kalendrarna och skickade iväg beställningen så inom 10 dagar kommer dom hem...alla åtta =) blir finfina julklappar =)
Liam är INTE på humör...det började igår och har fortsatt idag...ena sekunden som en solstråle och nästa som ett åskmoln med vibrerande blixt...herregud vad arg han blir...tror nog att det är ännu fler kindtänder på G så det är nog därför humöret dalar...han somnade iaf strax efter sju...som en liten stock, åt sin välling o stoppade in nappen o sen sov han....skönt för honom....hoppas han inte blir "sämre" eller vad man ska säga...han ska ju sova hos farmor i helgen så då är det ju kul om han är pigg liksom....Anledningen till det är att Danne ska iväg på firma fest o jag ska till en annan "respektive" (fest utan respektive dårå) så då är det kul o umgås utan barn ibland liksom...sen ska jag även in o hämta mimnst 2 fylltrattar på natten sen....så därav barnvakten oxxo....kommer vara sjukt mkt alkohol intag med garanti så det blir nog kul o få hem dom då....höhö...*herregud*...men vad gör man inte för sin älskling =0)

Middag åt vi för övrigt inne hos grannarna idag, pannkakor blev det *mumma*...sen in igen med tjurig unge....=)

Nu fanns det väl inte mer o printa då antar jag....

Jo, jag ÄLSKAR min mamma. Hon är verkligen världens bästa alla gånger. Tänk vilken tur jag har som har en sån mamma!! O pappa är också suverän!!!!

Men nu gick jag o glodde på tvn (för jag har faktiskt ängt färdigt all jävla tvätt!!Woho!)

Puss o heje

Tacogratäng

Det har jag, Liam o grannarna ätit nu på kvällen. Provade ett nytt recept o det blev sviiin gott!!!!! Skapligt smidigt o göra o kanon när man är några stycken...man kan förbereda och så bara in i ugnen =) Voíla!! =)
 Dagen har frflutit helt okej.... Sovmorgon * I like * sen var det bara att typ invänta att Danne skulle åka o jobba....han stack vid tolv typ...då sov Liam o sen har jag umågtts lite hit o dit med therese o maria....bla gick jag o tessan ut med hundar o Liam till affären......sen blev det ju bus och matlagning nu på kvällen.....

Pratade nyss med sambon...han var en aning butter för han hade först fått att han skulle åka till ett ställe och då skulle han ha kört lite hem omkring först och så sovit hemma....men sen när han lastat ett lass härifrån så ringde dom o sa att dom skickat fel...så nu får han idiot köra o fuska imornbitti för o kunna lossa.....såna jävla nötter....dom där är inga ljushuvven som sitter o delar ut kör ordrar....alltid varit lika körda....jaja...

Hade nog inte mer o skriva nu dårå....kolla klart på sjukhuset och den stackars kvinnan som föder barn.....hmm.....

Sen se om nån har lite tid o prata med mig en stund =)

Puss o heje

Ljusparty

Japp, det hade jag igår!! Var mkt trevligt och många jättefina inköp!! Själv köpte jag en urläcker vit grej som ser ut som en lampa men man ska ju ha ljus i den då, men den var nedsatt och endast för värdinnan så jag blev ju lycklig förstås...och så köpte jag två vinglas med röd gelé i som doftar toskanska vingårdar *mumma* och dom lyser superfint!! Sen handlade alla så bra så jag fick 640kroonor och välja för i katalogen....då köpte jag lite votivljus och så köpte jag den stora fina elefanten som i vanliga fall kostar över 500kronor!!Och jag har velat ha den jättelänge och nu fick jag den alldeles gratis!!!! Det är bra det!!!! Ska bara hitta en plats för den sen när den kommer....hmmm......
Men  igår var det för övrigt lite mkt så därav den dåliga uppdateringen.....
Men nu på morgonen kom Karin hit en snabbis och sen gick hon in till grannen och gjorde naglar, så då var jag ju såklart tvungen o sällskapa dom =) Sen stack Thererse o hämtade ljusgrjjerna från hennes party (det är mkt nu=) så idag fick jag hem min kindness-ängel....och det är verkligen underbart fin!!! Så nu har jag möblerat om lite på hyllorna så den har fått sin egen speciella plats, bredvis bilder på Liam, så kan man kalla den för hans skyddsängel....jaja, nog pratat om det...
Danne är i garaget med Mattias, dom skulle lägga om däck så Mattias kunde få på vinterdäck....det är bra skit....=)
sen sa Danne (?!!) att han kanske skulle ta med sig en kärra hem så vi kunde rensa i förrådet!!!!! Kors i krösamoset!!!!!! Ska bli spännande och se om det blir så, hoppas det!! Men, man ska inte ropa hej än kan man väl säga....det har ju hänt förut att lusten så att säga gått ur honom...hmm...
Men det skulle passa utmärkt för jag är på plock och pill humör...även kasta grejjer humör =) så jag har styrt lite här hemma nu ju och evt du vad Carro???Jag har tänt ljus oxxo!!!!hahaha tänkte bränna ut dom som är i så jag kan byta doft...men det luktar massa mumma här i vardagsrummet!!!=)

Men på tal om ingenting....jag har haft känslan av att det typ suttit nått på sniskan i halsen sen i lördags....igår var jag röd i halsen och imorse vaknade jag med halsont!! Jävla skit rent ut sagt! Orka bli sjuk nu, INTE!!! Hoppas det bara blir lite halsont och sen är det bra....Danne åker ju liksom o jobbar imorn igen så då har jag verklgen inte lust o va sjuk, plus att jag ska ha trevligt i helgen!!!

Näpp, nu ska jag passa på o styra lite mer medan sorken sover =)

Puss o heje

Hur seg är jag dårå?!

Jo skapligt seg....Danne har sovmorgon....Kan ju vara skönt...önskar att jag oxxo sov just nu, även om han gick o la sig senare (helt självförvållat) så är jag oxxo grymt trött!!!!

Igårkväll hade jag iaf jätteskoj!!!!!! Carro kom hit vid nio o så snacka vi skit o så sjöng vi mitt senaste sing star - legends....Asbra låtar och vi kunde väl inte texterna sådär värsta bra men fy fan va vi skrattade!!!!!hahahaha!!!

Sen stöp jag i säng vid halv ett när hon gick o så vaknade jag vis två av att Danne står i ytterdörren o pratar med våra kära grannar som varit iväg på kryssning och som hade varit ute när dom kom till sörping o kom hem då vid två....skrattade gott åt dom med, eller, mest åt Sanny för han var hur kul som helst....=)
Sen somnade jag om illa kvickt.....=)
fast jag ska inte klaga för Liam sov till tio i åtta i morse så det är ju rätt okej....och jag får ju sovmorgon imorn om jag vill.....
Fast imorn måste jag städa efetrsom jag har ljusparty på kvällen klockan 19!!!! Sovmorgon tisdag ist kanske ;)

Näe, nu ska jag leka med sonen!!Höres!


Puss heje

Sovmorgon...eller?

Japp, till kvart i tio sov vi imorse iaf...det måste väl räknas som sovmorgon!! Lilleman är ju hos farmor o farfar i gusum, dom kom o hämta han igår, enbart för att dom ville ha honom. Lite kul =) så igår vid halv tre åkte han o så kommer han hem vid fyra idag....men herregud så TOMT det är här hemma utan honom nu när vi ändå bara är hemma....skönt också alltså men han kommer ju få hur många pussar o kramar som helst när han kommer hem!!=) Jag tror nog allt att det är lite bra att sakna honom!

Igår då så var vi en aning sega, eller mest jag....men så stack vi upp till Carro o Mattias o drack en del och spelade GH3 o 4 o spela rockband ALLTID lika kul o trevligt där uppe!!! Vi gick väl hem strax efter elva, vi var trötta och dom oxxo, Carro skulle ju liksom upp o jobba i morse oxxo =)

Läget just nu är väl som så att jag väntar på att Danne ska ha stekt klart sina ägg så ska vi äta god frukost =)

Puss o hej så länge!!

Karin

Karin....

Bottendunk....det é fint döö ;)

Ville bara säga det

natt natt

Mitt älsk lagade min kamera =)

japp, grät blod igår....låg på golvet o busade med Laim o så tog jag kort på honom o mig från roliga vinklar =) men så gjorde han en attack o jag tappade kameran i golvet!! Oh No!! Ingenting fungerade på den, jag blev ju nästan gråtfärdig!!
Men så idag efter lite pul fick Svesse ordning på den...*älskar*...ibland är dom bra bra att ha ;)

dagen för övrigt....Liam tog sovmorgon till åtta, typiskt när vi skulle iväg men jag väckte honom inte utan vi åkte till öppna förskolan när vi vaknat o kommit i oprdning ordentligt...där var det lika trevligt som vanligt o massa bus...=)
Sen hem till Karin o mata barn och sen sov han i min famn i lite mer än en timme...mysis! Så vaknade båda grabbarna o då är det full fart igen som gäller =)

Så for vi hem o laga mat och vid sju haket kom min stora älskling hem, Liam blev överlycklig...men sen kom han o kramade sin mamma igen så det är ändå kul, dom senaste gångerna pappa kommit hem har jag varit som luft för Liam....märkliga unge =)

Nu har jag pratat massa telefon o myst i soffan så jag tror jag övergår till soffan igen, alltid lika mysigt!!

Puss o hej

Ha, jag klippte mig igår!

Eller, inte jag bokstavligt utan Carro då förstås =)
O jag har aldrig haft så kort som jag har nu, inte sen jag va liten iaf ;)
Så skulle det ju läggas ut lite kort oxxo då, så jag har försökt lite då.....

Så här är jag dårå i lite profil, får bjuda på det =)


Jag är verkligen usel på att ta kort på mig själv bakrifrån men ni ser ju kanske skapligt ändå =)


Imosre hade jag luggen uppsatt med spännen, ursäktar mig med att jag är trött när kortet togs =)=) sen kom det en liten kille och ville vara med =)


Herregud vad jag behöver sola!!!! Speciellt om jag ska färga mig mörk oxxo.....som jag ju vill göra....



Men ett stort tack till Carro då, för idag är jag riktigt nöjd, det var jag igår kväll när det var klart vid 23.00 oxxo men nu har jag liksom vant mig oxxo =)


Dagen idag har gått förvånandsvärt fort....Liam vaknade kvart i sju *snark* men vi gick väl upp närmare halv åtta....Carro o jag har ju en tendens o prata i evigheter så jag tror hon gick vid typ kvart över ett =) så då var det bara o kasta sig i sängen...därav min trötthet =)
Så upp o käka frulle och styra med lite....så vid strax före halv tio skulle jag bara gå på toa så skulle jag o Liam gå o lägga oss igen....men då lyckades min lilla marodör o klämma två små fingrar i toa dörren.......AJ......han blev ju såklart jätteledsen, ocxh jag vet ju själv hur ont det gör...Men han fick sin tandborste så gick det över (?) men han fick ju märken så klart... Och jag VET att det är slapphänthet från mig o Danne för han får ju egentligen inte leka med dörren, men så tar man inte alltid med honom in på toaletten och då sitter han o öppnar o stänger den dörren, för det tycker han är skitkul....men jag har egentligen bara väntat på den här dagen....Nu blev det ju inte alls farligt men det kunde varit värre.....så nu är det sten hårt, inget mer dörr lekande....usch, sämsta samvetet har jag *bad mummy* =(
Jaa, hoppas det aldrig händer igen, eller, jag ska se till att det inte händer igen....

Men, då gick vi iaf o la oss och sov bort smärtan i två timmar o en kvart, det var grymt skönt =)=) för ni som vet så sover ju Liam annars bara en halv timme åt gången o så tre gånger om dan...men nu för tredje dagen har han bara sovit två gånger o mkt länge...och det är jag enormt glad för =) så nu var han trött igen så han ligger/sitter där inne o pysslar med gosedjur o filtar. Sen somnar han bara mitt uppe i allt =) min mysis.... För övrigt har han blivit så kramig, så fort jag sätter mig på golvet så kommer han "springandes" mer tultande kanske....men kastar sig i famnen o gosar *I love it* och så ska han typ luta sig emot mig hela tiden...vet inte riktigt vad det är han gör....och igår när han sovit på em ville han inte gå ner på golvet när jag skulle laga mat....så då stod han och verkligen kramade mitt ben och lutade kinden emot....hur söt är han inte dårå??? Och så känner man sig sämst när man måste flytta på sig eftersom jag höll på med maten...
Ja, blev massa bebis skriverier, men idag har det ju bara varit han o jag =)
Får se om vi kanske kanske går ut en stund efter maten....han tröttnar ganska fort, lite för liten för att uppskatta leksakerna i lekparken tror jag....men annars får vi väl hitta på något extra kul här hemma ist....

På tal om nått annat så tycker jag det varit hemskt mkt dimma HELA dagen! Why oh Why??

Sen ikväll kommer min bästa Karin hit o sällskapar denna galna kvinna =) hon skulle ta in lite hästar och sen komma hit, ska bli mkt trevligt!! Så sällan hon o jag umgås utan barn. För Albin stannar ju hemma o Liam kommer ju somna sen.....så det har jag sett fram emot hela dagen =)=)

På tal om mat....VAD ska jag laga för nått idag???? Tänkte laga det så vi äter när Liam vaknar....och min matlagningsmotivation är helt o hållet bortblåst!!!! Skittrist!! Blir väl nått med den förbaskade köttfärsen *som vanligt*

Nähä, röja lite när lillskit vilar....det är helt otroligt hur mkt han kan stöka ner...det blir värre o värre för varje dag tror jag =) har verkligen börjat släpa runt på allt i hela lägenhetn, okej, nu är inte dne så stor men ändå. Det är grejjer över överallt!! Och så mkt leksaker har han inte....blir grant det här när han får mer när han fyller....bara o plocka bort alla bebisgrejjer då...för jag antar att det är typ sånt han har kvar nu.....blir nog supergrejt!!

Nu gick jag o städa och gnällde in i frysen för o hitta nått ätbart!!

tack igen till Carro!! =)

Puss hej

Lek, bad o tandborstning =)

Japp, har hittat tillbaka till min fotomani tror jag =)
Tog typ 54 bilder inom en timme.....så nu skulle jag välja ett par o lägga upp här....yeah right...jag är verkligen sämst på o välja bara några.....så nu lägger jag ut några fler så att säga....








Japp, orkar inte riktigt styra med text till alla bilderna men det börjar iaf med att han knallar runt o tuggar skor i sin "handduks-blöja" =) sen är han väldans förväntansfull vid badkaret och sen är det han bland alla bubblor.....så mkt skum som möjligt liksom =)
Åh så avslutades det med tandborstning....när han får borsta själv på slutet är det massa kul o så måste han ju vända den åt fel håll o styra o ställa....Men, jag tycker han är söt i varje fall *man är väl stolt mamma liksom* =)=)

Nu ska jag gå in o lägga ner honom igen, hör hur han står o babblar massa i sin säng, o nu är Carro på g oxxo =)=)

Hej Hejee

My cut baby

Jaa, svin söt är han....bara sådär....
O han blir inte mindre söt för att han just nu har en handduk knuten på sig som en blöja....haha....han hade bajsat och det är strax badtajm så då tyckte jag han kunde slippa den. Men, sen blev jag lite sådär med min matta....hmmm.....så då knöt jag fast en handduk som ändå tar det värsta om han nu kissar =) man får inte vara dum...lägger upp bilder på det sen =) ser himla kul ut....haha....ja man roar sig lätt ibland ;)

Jaa, och om en stund kommer Las Caroline hit....klipp kilpp så fort sorken somnat....gahh, jag VET ju att det kommer locka sig hejdlöst.....jag som alltid alltid alltid kunnat sätta upp håret......om jag nu törs klippa av det så mkt idag så kommer jag inte kunna göra det, sätta upp det alltså....det fenomenet kan leda till ett så kallat psykbryt.....men det får man ta, hårspännen allan =) Jobbugast blir iaf helt klart självfallet...........men om håret blir riktigt tunt så blir det inte så jobbigt o platta det....det kommer jag dock aldrig att orka göra varje dag....hehehe....men när man ska iväg o se någorlunda anständig ut så kanske jag gör det, måste väl om inte annat =) dessutom är ju mössperioden i antågande så då kan man ju gömma sig under en sån när man har en "bad hair day" =)

Näpp, nu blir bad av unge, han får bada med bubblor idag igen...han bara love it!!!

Puss heje

Glömde juh

Glömde ju skriva att vi hade det skitroligt i lördags...När grabbarna äntligen kommit hem från das garage så stack vi upp till carro o thias o köka pizza =) och spela buzz o grabbarna drack öl....Jag o Carro gadda iihop oss o dom två gadda ihop sig....
Men på ett bra sätt.....eller nått ;o)
Blev hemgång runt halv två så det var jätte jätte skönt att det var just jag som hade sovmorgon igår morse =)=)

Så, nu har jag skrivit det oxxo =)

Så tack carro o Mattias för en superkväll!!!


****bollar i snöre på badrumskrokar**** =)=)

2timmar42minuter

Så länge pratade jag i telefon igårkväll med Carro =) därav att det inte kom nått mer blogginlägg....=)
Det är lustigt hur man kan ha så mkt o prata om....eller...allt o ingenting så att säga...=)

Och så måste jag ju dementera mitt förra inlägg en hel del...det var ju inte riktigt som jag skrev...
Danne skulle inte byta till vinterdäck på lastbilen, utan han hade menat på våran bil....däremot skulle han byta 1 däck på släpet som var trasigt...men det blev ett gäng missförstånd fram o tillbaka innan allt blev rätt.
Sen vart det stressigt o grejjer o massa bilar i garaget så det blev inga vinterdäck på v70n iaf....men jag får väl stanna hemma om det är för halt ;) bara ons som är tråkigt om jag inte kommer iväg....men det löser sig nog...

Idag då............MÅSTE gå ner och lämna tillbaka mappen......till dagiset alltså, jag fattar inte varför det känns jobbigt för....det är ju bara o göra!!! Dom kommer ju inte o bli sura, bara löjligt att jag dragit ut på det....men i torsdags hann jag inte o i fredags kom jeg hem efter stängning.......men ändå!! Så jäkla irriterande att jag gör så här...*suck*..men det är sista dagen o lämna tillbaka den imorgon och jag tänker INTE komma med en sista dan......jaja, ska duscha o Liam ska sova så riktigt än blir det inte, går väl ner runt ett eller så.....Får jag se om vi stannar och leker en liten stund eller om jag lämnar och drar ;0)

Men så fort tiden går då för övrigt.......Liam blir ju 11månader den 15 november....då är det ju inte särskilt långt kvar till 1år....och då händer så himla mkt...jag skulle kunna vara mamamledig ett halvår till känns det som =) förstår inte hur jag ska kunna lämna sorken på dagis...visserligen bara några timmar om dan men ändå...han är ju så liten! Och vad ska jag göra då????? Söka jobb förslagsvis....hmpf....Ingen som har ett jobb på lager mitt i denna lågkonjuktur????!!!!
Usch, hatar det där med jobb osv....blir lite lätt tokig...vet inte vad jag ska ta mig till riktigt.....MEN nu ska jag inte gräva ner mig!!

Gå och duscha då kanske.....får vi se om jag får besök ikväll då ;););) cut cut cut

Puss o hej

Men surt med söndag då

ja, iaf när danne ska åka o jobba idag igen liksom... Dessutom hade han tydligen "glömt" att han skulle byta till vinterdäck på lastbilen så även om han inte börjar jobba förrän 17.00 så måste han säkert åka vid typ två tre där nånstans.....och jag tror ju inte att jag får på vinterdäck på bilen, det är bra skit....ibland blir jag oerhört trött på att behöva tjata o tjata o tjata för att så simpla grejjer ska hända. Jag hjälper gärna till, inga problem, Men själv kan jag inte, till stor del pga att jag inte ens kommer åt däcken som är inlåsta i Kbgaraget och upplyfta på höfa hyllor så man behöver typ truck för o ta ner dom...och jag har Liam med mig. Det rimmar dåligt.... Och jag ska inte behöva be nån av hans arbetskamrater o göra det. Och inte min pappa heller för den delen..........

Så, nu fick jag det sagt.

Sov morgon idag då, mkt skönt. Vaknade vid halv tio när Liam blev insläppt i sovrummet och kommer skrattandes emot mig, bästa väckningen faktiskt =) En superglad unge =) lyfte upp han i sängen och så somnade han oxxo. Och nu vaknade han =)

Så nu blev det visst till att mata barn. Skriver mer senare.

Pupp Hej

Sviiin kallt ute!

Japp, det var det när jag, Carro, Alvin o Liam var ute o lekte i en lekpark alldeles nyligen.... Lillsorken provade sin overall för första gången...o ja...den var stor m´som ett hus, kunde knappt gå i den lilla michelingubben =) men han höll sig ju varm iaf...dom gunga o allt möjligt men Liam är en aning känslig nu när han är förkyld så han blev ledsen när han trilla o inte kom upp igen =) men söt som socker var han =) O Alvin sötast ville följa med när vi skulle gå hem...eller han ville nog följa med Liam hem rättare sagt =0) Men vi ska ju snart dit igen...jag behöver duscha men ser inte fram emot o gå ut i kylan igen i blött hår....får se hur jag gör...kanske skippar det-....
Så får vi se om jag kommer hem korthårig då....hehe....=)

Annars väntar jag på att Karin ska komma och ta lite välling till Albin.....

Sen väntar jag väl även på att Danne o Mattias ska bli klara i garaget så då kommer hem nån gång så vi kan gå o vara sällskapliga med familjen Willnäs/Frank =) Igen dårå =0)

Nu somnade nog gossen oxxo...skönt för han....lillplutten, inte kul alls när man är super hes o grejjer!!

Men nu gick jag!!

Happy Hallowen!!

PuppHej

Men hallå??

Jaaaaaa....jag är uttråkad!!!Minsann!!!!!
danne åkte nyss....men det hjälper ju liksom inte.....jag har ju lika lite o göra för det. Skulle kunna städa (of course) men jag känner inte för det och Liam är inte alls på topp så han lär bara komma o  gråta efter mig när jag springer runt...så det är ingen bra idé. Nu har han faktiskt fått lite panodil, får se om trycket i munnen släpper nu...så kanske han blir lite gladare....
Men han har ingen feber iaf....så vi kanske tråcklar på honom overallen för första gången (!) och åker upp till garaget vi oxxo en liten sväng bara för att komma ut o göra nånting....dessutom glömde danne en nyckel som han ska lämna så då kan vi ju ha ett ärende oxxo =)

För övrigt tänker jag på en utav mina Carrosar.... Svanas carro....han ringde o sa att han blir sen till garaget för carros pappa har fått hjärtinfarkt så hon ska in till sjukhuset och det blir lite styr med barn osv....stackarna, till råga på allt så är hennes mamma svårt sjuk också...och hon går på kryckor pga ett knä som hoppat ur led....allt på en gång.... känner så för dom...=(
Hoppas nu att hennes pappa klarar sig!!!!! Håller tummarna för dom allihopa!!

Nähä, nu gick jag väl ett tag igen då......och alla mina bloggar som jag läser står still idag....=( går in alldeles för ofta för mitt eget bästa tror jag-....*skaffa dig ett liv kvinna*....;0)

good bye again!

VAD gör jag vaken?

Ja det kan man ju fråga sig....har varit vaken sen typ kvart över sex...mitt barn fick tydligen en snilleblixt att han skulle gå upp tifigt idag....*surt*....men det kanske tyder på att han börjar må bättre så jag får väl se det så....

Idag var ju egentligen tanken att jag o Liam skulle åkt till stallet och kollat på hopptävling....men....det är snor kallt o jätte halt o inga vinterdäck....och det mest avgörande är att Liam absolut inte mår bra så dte är väl ingen hit o släpa ut honom o stå i kylan i två timmar....så vad han o jag ska göra har jag inte en aning om....Danne ska ju till gargaet hela dan så det blir lite segt idag känns det som...speciellt när man börjar dagen så tidigt...=(

Och ingen har uppdaterat sina bloggar heller....typiskt...inget o läsa ens en gång...=(....men jag var ju inne halv sent igårkväll o tidigt nu på morgonen så det är väl inte så konstigt om ingen hunnit printa...men ändå =0)

Okej, nu sitter Liam på en ratt så den tjuter som en polisbil KONSTANT....härligt med barn ;0)

Ja, dom som inte varit inne o läst lär ju ha några inlägg o titta igenom här nu...fast bilderna går ju fort e klart....

Nähä, joina sonen på golvet en stund då.....invänta min pigghet =)

Hej så länge!!

RSS 2.0