Ujujuj

Kort, snabb, sammanfattning

Jeep träff i några timmar med hela familjen. Grilla korv o umgicks = trevligt!

Hämtade golfen, den lilla blåa, soppatorrt på hemvägen så jag fick bogsera hem Danne till garaget.
Sambo på dåligt humör pga det och hunger o gud vet vad ;)

Shell, köpa korv o biltvätt

Hem laga mat åt hungrig Veronica o Liam, Danne städar och "tvättar" bil, skjutsar sedan hans pappa och sambo på 40års kalas.

Telefonering med Carro bla.

Danne kommer hem precis NU o nu ska jag o Oliver upp till Carro och UMGÅS!! = me like!!

puss heje ha en trevlig lördag kväll!!!

Tidig lördag =S

Ja, jag önskade mig inte direkt att Liam skulle vakna ca 06.30 idag....hmpf! Dock var Danne och hämtade honom då vilket betyder att han sov hela natten i sin säng UTAN att vakna en enda gång, inte ens när Oliver skällde som en jävla bäng när Danne kom hem. Hatar just den biten, visst, han vaktar mig, men jag vill ju SOVA!!! Och grannarna oxxo för den delen. Aja, så är det ibland.

Det var väl typ Dannes tur att gå upp med Liam idag....jo eah right...hans kommentar när skrutten vaknade " jag vet inte om jag orkar gå upp"........ehhh.....näe, INTE jag heller!!!! Inte mitt fel att han är ute o röjjer halva nätterna....men men, det är inte så jobbigt bara man kommit ur sängen, ätit god frukost tillsammans med lillsorken och nu får jag faktiskt sitta ifred o skriva på datorn i soffan, har bara råkat ut för en attack =)=)=) Däremot klängde han sig visst upp i sängen till sin pappa precis, det är rätt!!=0)

Ska strax ut med Oliver, kände ingen panik eftersom han var ute med husse vid två inatt och dessutom sover han fortfarande :) sen är det rätt skönt o gå ut när det ljusnat lite oxxo.

Får man se när folket vaknar till och vill ha lite lekbesök och plast grejjor =)

nu är de utgång med hund på schemat!!


Oh, glömde ju skriva att jag fick ny mobil igår, igen =)
Lämnade in den jag fick i dec av Danne när han förlängde sitt abonnemang för den var bara asknäpp! Samtidigt förlängde jag mitt så jag oxxo fick en ny mobil....fast den skulle ju Danne ha då såklart.....eftersom jag fått hans....
Men det var ju bara det att den mobilen, samma som jag hade, fanns även i bronsfärg, min var svart....och den bronsfärgade var ju liksom snyggare..... så snäll som Danne är och bortskämd till tusen som jag är så fick jag den brons färgade och Danne väntar på att den som är på reparation ska komma hem så tar han den...... =)
Så jag ska väl inte klaga igentligen, fast det ÄR ju hemskt skönt o sova oxxo ;0)

nu luktar det inte trevligt här längre, dags att göra en blöjbytesinsats =)

puss heje

Sleeping time!

Jahopp, kollat klart på lets dance o pratat i telefon, då går tiden lite snabbare och jag har så mysiga vänner så det är så trevligt o prata med dom!!!
O Zandra, om inte jag ringer dig, så ringer du mig när du vill tjöta lite ;)

Trött är jag nog oxxo....tror jag iaf....

Ätit kvällsmat, mkt mumma så nu kan jag sova gött =)

Så det är väl bara att borsta gaddarna o krypa ner....somna o vänta på att vakna av att Oliver skäller när Danne kommer hem :/ men men....han får ju gå sista svängen med honom iaf.....så det så! ;)

Imorn blir det nog en sväng ner till Karin, Stefan o Albin oxxo, lämna en tw leverans o så får grabbarna leka med varandra, var ju så himla länge sen de sågs pga diverse sjukdomar :s men imorn så!!!



För övrigt vill jag ha tw-party typ NU!! Har partyn nästa helg iaf, ska träna lite innan oxxo så jag inte står där helt handfallen och mållös (händer mig rätt sällan, pratar snarare för mkt;)

Näe ni folks, nu känner jag nästan lite huvudvärk komma smygande, dags o sova då!!

puss heje

TW-info

Har precis haft besök av Anette och Kent och även ett par som är intresserade av att börja sälja. Trevligt!!
Mkt information och så....men det ska nog lösa sig....så nu MÅSTE jag boka in lite partyn så jag kommer igång, och man får faktiskt en himla fin värdinnegåva just nu....så det lönar sig ju faktiskt att vara värdinna...jaja, nog pratat om det.

Satte precis på tvn o ska kolla på slutet av let´s dance....ensam är jag oxxo, eller, Liam sover alldeles strax, Danne o han har ju hållt sig borta några timmar o nu kom han hem o "dumpade" av en jättre trött liten kille som fick sin välling och nu däckat i sin säng.....Danne stack vidare till toobe....o ja, jag skulle väl kunna tänka mig en trevligare fredag kväll.....så sant som det är sagt...
Börjar fundera på om det här börjar bli en vana???? 2 ensamma fredagar, fest förra fredagen där Danne kom, något senare än oss andra pga jobb dock, och själv denna fre....måste vara slumpen...eller??? Det spelar egentligen igen roll o jag tycker Danne ska hitta på lite men jag blir ju så RASTLÖS så fort!!!! Och typ alla mina telefriends är ute på äventyr ikväll så dom kan jag ju inte tracka heller....

Nej ni, det blir jag, let´s dance o coca cola som festar till det ikväll. :D

Ha det så trevligt ni andra!!=)

Puss heje

Ni kan kalla mig frisk idag....det är okej!

Jorå,frisk som en nötkärna.....är det så man säger???

Idag är det städning på tapeten, för ikväll får jag besök av Anette och Kent. De har med sig min tw väska *wiii* massa roliga grejjer!!! Jag hade ju tänkt ta med mig grejjerna och ha ett litet mini party för släkten på lör men det sket sig ju. Nu smittar vi ju inte men iaf....nu har vi ju sagt att vi inte kommer...

Sitter o kikar på grabbarna som busar i sängen, det är alla mina favoriter, Liam, Danne o Oliver =) den som ser minst road ut är väl Oliver dock...Liam är lite våldsam i sina rörelser ibland o kastar sig åt alla håll och kanter och viftar med sin bok man ska läsa ur =) men det ser rätt mysigt ut :)

Dags för promenad med Oliver då, ett snabb besök på toan först o leta fram lite bättre kläder än pyjamas....sen ut i kylan (?!)

Sen blir det förhoppningsvis city gross lite snabbt oxxo =D

puss heje

Ni kan kalla mig sjuk....magsjuk....

Ja det är väl inte bättre tyvärr..... dock har jag inte mått illa o knapp kräkts heller....utan det kommer ju bakifrån ist...inget vidare kul det heller men hellre det.....det går tydligen magsjuka i alla dess former på dagis så det kanske kommer därifrån....så vi får väl se hur det går för mitt lilla gryn....Danne tyckte han hade ont i magen förut men det gick visst över....men som sagt, vi får se hur det går för Liam....hoppas verkligen han slipper, iaf slippa kräkas....för det är ändå det värsta för honom nu när han är så liten och inte förstår vad det är som händer med honom...lilla plutten!!

Men hur som helst så mår jag iaf typ bra nu....inte super när jag går på toa men jag har ätit mat, blev överdrivit mätt väldigt fort, och det får jag ju behålla o allt så....
Det blir inget 5 årskalas på lördag iaf, känns så himla onödigt att smitta ner hela släkten oxxo.....så kan det vara ibland!


Idag har jag för övrigt skickat iväg en ansökan om sommarjobb, via mail, vet inte varför jag inte kom på det tidigare utan jag väntade på att kunna skriva ut ansökan och  skicka via posten......ibland undrar man ju!!=) Får bara hoppas att jag inte är ute för sent nu pga det....o hoppas jag får ett positivt svar, skulle vara sååååå skönt o veta att jag har jobb i sommar!!!!

nu ska jag dra mig tillbaka, Danne ska gå ut med Oliver, oerhört skönt att han gått med honom alla gånger idag...värt hur mkt som helst när man inte mår bra!!

Jag skulle vilja vara rik

jaa, rik helt enkelt...kunna göra vad man vill när man vill.....slippa vända på varenda öre i slutet i månaden och aldrig kunna unna sig nått utan att nagga av den tighta budgeten............
Sen har inte vi någon vidare bra budget.....sen är det svårt när Danne jobbar eftersom han oftast måste äta ute.....
Vi ska in till citygross nån dag här nu, eventuellt imorn o köpa kött....lite tråkigt utbud här i stan och det är såna storpack på C G så det lönar sig mer....jaja....vore jag rik skulle jag väl handla allt på svindyra hemköp ;)

Nu ska Danne strax åka o hämta våran lillsork...själv ligger jag i soffan med pyjamasbyxor :D
dessutom tror jag det är lite nyttigt att både mamma o pappa kan hämta och lämna honom på dagis...men inte vet jag =)

Vad ska man äta idag då??? Har ju som sagt inte varit o köpt kött än så fantasin vet sina gränser......tror inte vi har någon kyckling kvar heller....eller???

Nu blir det undersökning av frysen, man vet ju aldrig, nån kanske gömt en skatt där inne ;)

puss heje

Läser ifatt....igen =)

Det är ungefär det som jag pysslar med ikväll..datan är ju hemma nu igen....o med datan följer Danne....honom har jag ju oxxo saknat så klart ;)

Väntar för övrigt på att Carro ska ringa, misstänker att hon fortfarande chitchattar med hennes Ullis och det är ju helt okej =)

Måste gå med Oliver oxxo, jag o Liam var ju o hämtade honom idag....

Efter att vi varit ute i 1½ timme med Carro o Alvin, lekparkslekande och promenad....sen sov vi o så drog vi. Liam fick även lunch på macken i Ringarum idag, köpte pannkakor till honom o pratade med Karin under tiden och blev uppdaterad om Albin, plutten!!! Hoppas han är frisk NU!!!!

Så åkte vi som sagt hem och gjorde ett tappert försök till promenad med Oliver o Liam.....nästa gång går jag efter vagnen :D mer behöver jag inte säga =)

Efter en stund av mys o lek i Liams rum kom Carro o Alvin igen och grabbarna röjjde =)
Framåt sex lagade jag mat (potatis, kött och egen sås som blev SVIN god!!) och våra bästa gick hem till sig.
Jag o min sork kilade in till grannen en snabbis där Maria hade ljusparty, hennes första demo, och så smaskade vi ost o Liam for runt som om han aldrig tänkte bli trött =) men när vi väl gick hem så var han nog allt lite trött och vi åtta hugget slockande han =)
Danne kom hem runt 21.00 ungefär och han sitter nu på golvet och försöker "laga" sin, uppmärksamma sin, dator....jag gillar inte den datorn, den går bara sönder hela hela tiden!!!

Men nu blir det nog promenix med doggen

puss heje

Stjäl lite dator ;)

Japp, är uppe hos Carro och Mattias i stjäl lite dator tid =) fast anledningen var faktiskt att jag skulle betala mina räkningar vilket jag gjort så nu tänkte jag passa på att läsa lite bloggar oxxo ;)

Bebisen är på dagis och leker hejdlöst =)

Igår var jag med Maria på UL i stan...var sååå spänannde!! Tyckte först det skymtade två blåsor men nej då, det var bara en liten plutte bebis där inne :D blev helt varm i hela kropen när jag såg det lilla knytet tumla sunt där inne!! Den var kraftiga 4.1 cm lång....hej o hå...men man såg jättebra iaf! Så det var ju skönt för Maria att det bara var en, tufft att ist för tre barn få fyra ;)

Nu ska jag sätta lite fart så jag kan passa på att handla lite innan dagis hämtning oxxo, gäller att passa på när man får handla ifred :D anske ska försöka sova en liten liten stund oxxo hehe=D

puss heje

Ingen dator nu heller

Danne skulle fixa med datan nu igen...men det har väl stått och gått sönder helt enkelt....jäkla skit grejjer!!! *suck*

Nu ska Danne åka så jag måste lämna ifrån mig min kvälls undehållning :(

Men busfabriken var super IAF, LITE MKT FOLK MEN ANNARS KLOCKRENT! dIT ÅKER VI FLER GÅNGER!!

NU GÅR JAG SES.............orka, råkade få stora bokstäver...men jag orkar inte skriva om...

så ni vet ;)

puss heje

Idag...BUSFABRIKEN!!!

Jajjemensan idag far vi dit!! Tillsammans med Carro Mattias o Alvin såklart! Vi ska försöka komma iväg vid 2hugget där nånstans. Min lilla plutt ligger o sover så det blir perfekt!! Ska bli svin kul! Måste bara leta fram min kamera....var nu den är...hmm...måste ju föreviga allt bus....kameran i min mobil med mera har ju pajjat...väldigt läge o lämna in den!!

Grabbarna kommer antagligen vara hur super busiga spom helst o förhoppningsvis inte slå sig nånstans!!!!!!!! För det har ju gärna en tendens att gå överstyr när man som en liten kille blir så himla glad o sprallig....så brukar det alltid dyka upp nått sattyg som står ivägen för hans framfart =)
själv ser jag mest fram emot att se Liam, o alvin oxxo såklart, åka rutschkana....Liam ÄLSKAR verkligen att åka det på dagis osv så han blir nog eld och lågor!!

Får lov att tacka Emma för de fina bilderna som gav mig inspiration!!!

Som en parentes bara så har jag nu, mina vänner, äntligen försäkrat min sork...eller jag har inte fått det bekräftat men det ska inte vara några problems.....*äntligen*


Jag har ju som sagt varit utan dator sen i onsdags...-abstinens- Danne kopplade in stationära datorn i tvn men det har bara krånglat så det hjälpte ju inte....har jag tur lämnar bärbara hemma när han sticker ikväll....ja, han ska ju iväg o jobba idag igen :( men det är snart ons igen o då är han ledig ett tag igen =)

Nu ska jag försöka läsa ifatt lite igen, hann inte så mkt igår...
Sen är det duschen som gäller!!

Ja just det igår kväll var ju Carro här (Willnäs) så hon o jag o Danne spelade bonk/hollywood...mkt underhållande som vanligt!!=)

Ett "just det" till, var ju på fest hos Carro och Mattias i fre o det var gör sköj!!!!!! Jag var alldeles lagom lullig hela kvällen och allt var bara kul!!! Så tack för en lyckad kväll!!!

puss heje

Snart tillbaka!!!!

Har avrit utan dator sen i onsdags!!!!

Men nu ska jag käka lite återkommer under kvällen med update!!=)

puss heje

TupperWare here I come!

Oh yes, börja sälja ska jag minsann!! Så snart blir vi kollegor Emma =) haha
HAr tänkt lite på det o sen övertalade Gunilla o Kent mig ikväll....va fan det är ju bara att prova liksom!! Så om nån vill ha tupper ware party nån gång kan tänka mig att det blir i februari nån gång jag kommer igång så hör av er för tusan!!! Jag kommer på stört!!!!!
Det är inga jätte pengar men för en fattig mamma som jag är varenda krona värd GULD!!!! Dessutom är det alltid trevligt att komma iväg o träffa massa trevliga människor och sälja grejjer som jag vet är bra skit =)

Jag är taggad!!!!!


Dagen idag tillbringades i Åby hos Toobe o Zandra...eller, danne o toobe drog ju direkt efter maten så det var jag o zandra o ungarna som umgicks =) trevlans sådär!
Dock fick Liam tillbaka sin feber på slutet och blev himla trött och därmed en aning gnällig....kan ju säga som så att han sov innan vi kom ner till "Åby centrum" =)

Jag har ju som sagt inte varit hemma ikväll utan Danne har ju haft sjuklingen....och han har sovit super dåligt =( somnade kanon, vaknade efter en halvtimme. Otröstlig i 40min...sov en kvart...vaknade och var helt tokig o vägrade somna hur Danne än bar sig åt....så till slut somnade han i Dannes famn i soffan så när jag kom hem så låg han o sov på soffan och där ligger han fortfarande kvar....flyttade just upp honom lite på kudden o la på mys filten....mammas lilla pluttis.....
Får se om han kanske får sova i vår säng direkt när vi går och lägger oss......kanske lika bra liksom....lite tjall  i magen verkar det vara oxxo....hm....aldrig kul med sjuka ungar....

Nu ska jag se om Carro skrivit blogg så hon har tid med mig vart efter :D

*din blogg är rolig att läsa MALIN, så fortsätt  snälla du att skriva =)*

puss heje

-Febrig plutt-

Jo, misstänkte att det var på gång redan igår...och imorse var han ovanligt snurrig innan han vaknade och var varm....så han har närmare 39 graders feber :( så idag fick han inte gå till sitt älskade dagis... men förhoppningsvis på tors.
Däremot är han inte särskilt hängig (????!!!!!!) konstigt nog!! Så därför sa vi att han får följa med oss in till stan iaf. Vi skulle ta med oss mat hem till zandra o toobe så då behöver han ju inte sitta på nått matställe och uppföra sig =) sen blir han så eledig av att vara hemma en hel dag oxxo....

Imorn skulle vi ju åka ner till öpna förskolan men det är väl bara avboka, tyvärr Karin, och sen fick jag tag i studievägledaren på Nyströmska imorse så imorn klockan 10.00 ska jag ha möte med henne o disskutera. Mkt bra mkt bra!
Det enda jobbiga är att jag ska ha med mina gymnasiebetyg....o VAR är dom nånstans???hehehe....hmm, blir till o leta ännu mer lite senare....

Sen måste jag fixa skrivaren så jag kan skriva ut min sommarjobbsansökan och skicka iväg så jag inte är för sent ute....
Och när jag ändå håller på så behöver jag ju städa oxxo....=/

Men ikväll blir det iaf tw party....sen får vi se hur Liam mår imorgon för då kommer ju Sara hit o ska vara barnvakt så jag kan åka på möte...men jag får ju hoppa det om han inte mår bättre....

Så ser vår regniga dag ut idag iaf då....kommer väl en update ikväll =)

puss heje

Måste länka lite =)

Idag vet jag inte vad som varit roligt men massa besökare har jag haft idag!!=) Alltid kul...kanske beror på Carros länkning, lite iaf =)

Så nu ska jag oxxo länka lite =)
Måste ju hålla mig uppdaterad så jag inte glömmer hur man gör =)

Umgicks ju med min underbara Carro idag
Umgicks med Dannes syrra Carro igår
På fredag får jag förhoppningsvis träffa Carro som bor i stockholm
Det var alldeles för länge sen jag träffade min Ida
Imorgon kväll ska jag på twparty hos min bästa Karin
Jag följer med spänning Kickis graviditet
Alltid lika kul att läsa om Emmas äventyr med sin familj
Imorgon ska jag träffa Zandra med sambo och käka
Följer livet i mitt gamla stall tack vare Malin
Och hennes söta dotter Sofies liv med pojkvän i nya lyan
Och på onsdag får jag hjälp med barnvakt av Sara

Såååå, nu tror jag att jag fick med dom flesta, hojta om någon känner sig bortglömd ;), för det är absolut inte med flit!!!!

Men ni kanske kikar in på någon som verkar intressant och hittar ytterligare en blogg att följa
Ska väl tillägga att jag följer Abbes pappa bloggen oxxo, finns i min länk meny....en helt underbar blogg!!

NU är det natt sväng med oliver o sen mys med Danne o så SOVA!!=)

puss heje

Popcorn idag....igen =)

Jag gillar inte när röda tanten är i stan o hälsar på.....hatar detta sug efter mat, godis ja you name it! Mitt humör är ju inte direkt alltid på topp....ja, ni som har det vet ju vad jag menar =)

När jag hämtade min plutt på dagis var han nyvaken och satt och spanade i en liten soffa o bara spanade och var världens sötaste unge bara!!!
Efter det åkte vi till garaget och inväntade danne o sen åkte vi tillbaka ut i urskogen för o hämta honom. Hala vägar var det kan jag lova i snöblasket men det gick bra. Så åkte vi hem o Liam röjjde gärnet och själv så sov jag en stund *skönt*
På kvällen gick jag med oliver o så åkte jag till willys o köpte mjölk och en chockladbit *smajl*
Hem och bada min mysis, efter att vi suttit i soffan och spelat piano =) sen somnade han som en liten stock i sin säng.
Så sen ställde jag mig och märkte hans kläder han har på dagis, känner mig så duktig att jag gjort lite nytta :D så blir nog dagis fröknarna glada oxxo!

Så nu är det den vanliga avslutningen på dagen, skriva lite blog och sen ägna den närmsta halvtimme (minst) till att läsa alla roliga bloggar jag följer =)

Det var vår dag, imorn är det dagis och käk på stan med zandra o toobe som gäller! Trevligt trevligt!!!

puss heje *älskar mina grabbar såååå mycket*

Skitans

Ja å typiskt att hon jag sulle prata med hade ledigt idag!! Men jag ska ringa imorn!
Nu var jag så himla taggad bara...har alltid lite svårt att komma mig för att ringa....alltid så seg...men imorn direkt när Liam kommit till dagis så ska jag ringa!!! Eller, Danne får lämna honom så jag kan irnga direkt vid nio för det kanske är svårt att få tag på henne.... ja, det löser sig säkert!!=)

Idag lämnade vi gossen vid nio o sen åkte vi ut i skogen så danne hämtade en bil han skulle hjälpa till att besiktiga, sen stack jag hem, lämna oliver o sen upp till carro o snacka skit. Kom nyss hem o åt nylagad mat, kyckling, ris o bearnaiesås....stavas det så?? aja, skit samma, gott var det! =)

Så nu ska jag bara softa en timme till innan jag hämtar grynet....min mysis....han är så speedad efter dagis så det är det bara massa bus när han kommer hem. Men det är ju bara tecken på att han gillar både sitt dagis och sitt hem :D

Nu ska jag läsa bloggar!!

puss heje

Men rackarns då!

Hade ju tänkt mig att jag skulle uppmärksamma mig själv vid mitt 100 inlägg, men det gick ju åt pipsvängen!!

Det här blir nu mitt 104 inlägg :D

Trodde nog inte jag skulle hålla i med mitt skrivande...skaffade bloggen i början av oktober o så hände inget på nästan exakt en månad...men sen november så hänger jag ju faktiskt i ;()

Så bra jobbat Vg, du är fast i blogg träsket, o här lär du sitta ett bra tag till....I like!! ;)

Puss o godnatt!!

Poppisar

Det äter jag det =) salta poppade majs...ja precis, jag käkar popcorn ;) var ju liksom lite sugen så då tyckte jag popcorn var ett bra alternativ...

Dagen blev rätt bra till slut iaf....humören hos oss alla förbättrades och vid 3 åkte vi hem til Dannes syrra och fick äta jättegod tacopaj och fika med glass till efterrätt! Det spelades gh4 och jag o carro var iväg på en liten promenad med oliver o kusingrabbarna busade massvis och hade kul!
Sen for vi hem vid åtta nånstans och Liam hamnade i säng och somnade bums =)
Själv åkte jag ner till Maria och drack kaffe utan kaffe =) lite trevligt sådär och bara snacka lite. Dom håller på o gör om så det blev mkt tapetsnack o tittandes i tidningar o diskussioner och jag längtar ju bara mer o mer tills vi flyttar!!!

Nu ska jag visa min käre sambo (?!) ;) ett bord vi ev ska köpa o sen blir det väl natturen med oliver o så försöka somna lite skapligt =)

natt natt

puss heje

Skit söndag!

Ja idag är INGET kul!
Var sviiiin trött imorse och danne med vilket betydde fight......
Sen är han på sitt allra sämsta humör....ja ni kan ju tänka er stämningen här hemma....känner mig bara ivägen.

Ska ner till Maria en sväng sen, blev ju inget igårkväll.....

Tvättar lite. ätit lite....ja mycket mer händer det inte här idag....boring!

läsa lite bloggar nu o hoppas jag hittar nått uppmuntrande att läsa!

puss heje

Förbaskade fläsk

JA inte blev det bra iaf...knaperstekt?
släng dig i väggen....en del var knaprigare än knäckebröd! Så det var ju en flopp, stekte nog lite väl länge, men då är jag en erfarenhet rikare =) mina stuvade makaroner blev iaf utsökta....om man nu kan säga utsökt om något så simpelt som pasta???
Hmm....men det finns ju å andra sidan väldans mycket god pasta, så jaa, man kna nog kalla pasta utsökt... så därför kallar jag moina stuvade gammeldags makaroner för utsökta :D

Nu ska jag fixa det sista, borsta gaddarna och se utröstningen i Let´s Dane, för mig personligen så gör det inget om Elisabeth eller Carl-jan åker...tycker inte dom tillför något...
Sen hejjar jag på Laila och Morgan, mina favvisar =)

Sen drar jag mig undan till "da bed"

Hoppas jag hinner skriva nån gång under morgon dagen iaf!

puss heje

Stuvade makaroner o fläsk?!

Jaa, alena som jag är med ett sovand knyte denna fredagskväll så tänkte jag att jag skulle smaska i mig nån god middag med lite ihop plock från skåp o frys...
Sagt o gjort, kikade lite överallt, tog fram paketet med raggmunk (såndär man vispar ihop ni vet) o så hade jag ju fläsk i frysen...det är ju jättegott men sen kände jag inte riktigt för att stå och vända massa raggmunk halva kvällen...
Kikade vidar och skådade gammeldags makaroner...och mjölk...mmm,stuvade makaroner är ju sviiin gott!
Men så när jag tog fram makaronerna så var det en bild på baksidan varav det var makaroner och stekt fläsk...hehe...måste jag ju prova!
Ringde min mamma för lite "steka-fläsk-råd" då ja insåg att den enda erfarenhet av fläsk, alltså sånt man kan äta =), är jag vet att det skvätter o stänker massor...
Men för att komma till sak...började tina dessa fläsk skivor....tog hur lång tid som helst...började steka....o vet ni, jag är INTE klar till Let´s Dance börjar den saken är klar iaf...tar skit lång tid o steka. Där fick jag för mitt hopp om snabbmat =)
Fast å andra sidan har det ju tagit extremt lång tid om jag hade stekt raggmunkar oxxo....njaa, tål att tänkas på =)

Som ni kanske förstår har jag inget vidare roligt för mig så därav detta konstiga inlägg helt utan innehåll =)

Men nu ska jag vända fläsk, iförd långärmad tröja i mitt tappra försök att undvika allt fett som kommerflygandes och gör allt det kan för att bränna sönder min hud!

Vi hörs då!
Puss heje

Isåkning igen då

Ja så blir det visst. Danne ringde förut o fråga så han fixade barnvakt imorn så ska vi ge oss ut på halkan igen =)
Och jag kan ju inte förneka att det är jävligt roligt!! :D men dessvärre kan man ju inte ha lilleman med sig, han skulle bara spriga o snubbla och bli arg för att han skulle vara tvungen att sitta i vagnen osv...men nästa år kanske =)

Jag är ganska nöjd med själv nu iaf....har städat hela lägenheten med små undantag =)
fjärde maskinen med tvätt är igång och disken undanstäkad. Liams rum är jättefint osv...
Så nöjd är jag =)

Nu kom min stora älskling hem med min lilla älskling från dagis så nu blir det puss kalas!!

puss heje

Baby på dagis

Ja där är min skrutt, Danne lämnade honom vid nio o så ska han vara där ca halv 2 igen för Liam sover inte så jättelänge så han vaknar nog där nånstans. Under tiden är Danne med o åker med Svana och jag är hemma med Oliver....
Tänkte att jag skulle gå och lägga mig så fort dom åkt....men så blev det inte, satt igång att röjja ist =)
Så nu har jag tömt och packat ner (?!) det som stod på byrån i sovrummet, ändå inget Liam använder liksom och torkade allting och så ställde jag upp alla gosedjuren på den ist vilket gjorde att det blev mkt mer yta på golvet så då fick jag ju fart att plocka leksaker =) ta bort julstjärnan och städa i största allmänhet =)
Så nu kan man säga att julen är bortstädad....=( lite trist för det blir så mörkt, älskar när man kommer hem när det lyser i fönstren och så...men men.
Så nu kör jag en maskin och har vikt o plockat in tvätt.....tänkte sätta mig o skriva en kladd på ansökan om sommarjobb.....dags för det oxxo :/ sen måste jag ringa nyströmska oxxo....drar mig sådant...jäkla skit...men nått måste jag ju göra liksom och nått jobb har jag ju inte.....jobbiga vuxenliv! Låt mig vara!!!!! Vill gå här o pula o styra o flytta o bara ha Liam lite på dagis och så få vara med honom resten av tiden...mammas kille har ju blivit så stor!
När blev han det??

Okej, nu ska jag läsa lite bloggar och sen blir det mer nytta på programmet!

Puss heje

Röjjer lite

Ja eller försöker iaf...
Röjjde i köket en del....
Sen fick jag ett ryck och gick ut på balkongen och plockade bort vår fina julbelysning....o precis nu slog det mig att jag hade velat ha ett kort på det....för jag tyckte faktiskt att det var skitmysigt.....men men....nu är det iaf riktigt tomt ute på balkongen.....tomt och mörkt....tråkigt med andra ord....men det är ju inte jul hela året så det är väl bara att gilla läget. Dessutom tänkte jag mest på vad jag ska ha för julbelysning nästa år...=) när jag har både balkong och uteplats! Men jag skulle tro att det vi hade på balkongen i år hamnar på våran sovrumsbalkong nästa gång. Så köper vi nytt till uteplatsen, jag vet redan nu vad jag skulle *vilja ha*. Väldigt långt fram jag vet, men jag är ju så förbaskat ivrig så fantasin och drömmarna springer lätt iväg:D
Undrar när min sambo kommer tröttna på att höra om mina planer och tankar ;) jag delar gärna med mig av sånt och han är inte fullt lika intresserad som jag är...höhöhö...hmm...=) det var nog en underdrift =)
Men nu har jag iaf skrivit lite listor * big smile*
En på vad som behöver göras i lägenheten, grejjer som vi har bytt ut som ska bytas tillbaka osv
En på vad jag/vi behöver/vill köpa från bla IKEA =D
Sen har jag ju även adressändrat till 1/4 och skrivit upp vilka företag vi ska skicka ändring och skrivit en lista ;) på hur man skulle göra med vilka och när o sådär....
Kalla mig jättegärna NÖRD för det är jag, jag är nästan extrem när det gäller sånt här som jag tycker är så jävla roligt! Det känns ungefär som att om jag får pilla nånting med flytten var o varannan dag så är det inte så avlägset....=) det är jag i ett nöt skal.
Sen kom jag o Danne underfund om en grej som vi ska göra eller åtminstone försöka fixa till o blir det av får jag börja packa ytterligare lite tidigare...vissa grejjer ska jag väl tillägga =)

Nu ska jag dricka upp min apelsinjuice =) imorn lämnar och hämtar Danne Liam på dagis så jag har 5 timmar helt för mig själv och utan bil osv så då sitter jag där jag sitter för Danne skulle iväg med Svana en sväng.
Jag ska nog sova en stund tror jag ;o)

puss heje

Tack till er

JA tack till er som förstår min lycka över flytten :D
Det ska verkligen bli så j*a roligt! Längtar som bara den, tur att det bara är 2½ månad kvar =s är ju så rackarns sugen på att börja packa så jag funderar på att packa ner vitrinsåpet....jag menar, det står ju ändå bara där med massa glas i =)

Trött är jag idag....säger som Emma,.... är det o komma med nått nytt???=)
Somnade på soffan förut när Liam sov på em....det var ju inte farligt skönt så att säga, känner mig dock fortfarande seg...

Danne och Liam är iväg så det är bara jag o Oliver hemma.....och Danne var hurtig förut o stoppade ner mina kläder (som jag totalrensat ur från min garderob o inte hann stoppa undan innan dagis) i säckar , plockade ur diskmaskinen, lagade mat och gick ut med oliver.....och det var så himla skönt att komma hem och det faktiskt var lite gjort....

Idag är vi kom ner till dagis så mötte Liams fröken upp i dörren och sa typ som så att: det här gå så bra så ni kan åka hem igen om ni vill =) så vi lämnade en super lycklig kille som verkligen verkar älska sitt dagis =) så åkte vi hem helt enkelt. Umgicks en sväng med bäste Carro oxxo =)
Så vid tolv ungefär åkte jag ner till dagis igen och sövde en tröttis, det tog inte ens 10min innan lillskrutten sov så det var en mkt nöjd och stolt mamma som knallade ut därifrån då =) satt o väntade lite varstans på att han skulle vakna och det gjorde han vid typ halv två, så då klädde vi på oss ytterkläder och åkte hem till Danne.

Så nu sitter jag där jag sitter, har nog tagit typ 45min för mig o få det här skrivet...bara en aning seg, men det är ju faktiskt en bra film på tv oxxo ;)

puss heje

1/4

Yes, då flyttar vi.......................

Till den efterlängtade fyran!!!!!!!!!!!!!!

Wiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!
Behöver jag säga att jag L Y C K L I G??!!

Först när Danne ringde och länmnade besked blev jag bara helt paff och kände först ingenting för jag var så inställd och säker på att hon i fyran inte skulle vilja ha trean. Men nu kommer lyckoruset tillbaka. Måste börja planera o fixa, flytten går på en ons så det blir lite körigt där kan man säga. Vi behöver komma ur lägenheten helgen innan så vi kan tapetsera då och börja städa. Så får vi bo lite här o var till ons när vi kan börja flytta in. Alla jobbar ju dock så det blir lite pysslande, och jag vet ju för det första inte vad jag gör ens...... Men jag vet att det löser sig!
Nu ska jag kolla upp lite om adressändring o tele flytt med mera så har jag det kollat klart, man kanske redan kan anmäla det så behöver man inte tänka på det sen liksom.

Men nu vet ni gott folk :D

puss heje

ingen rubrik

Dagen har flutit på. Fick väcka en mkt trött liten kille vid kvart över åtta idag men han piggnade till när vi kom ner till dagis. Där har det idag varit julgransplundring/maskerad. Mkt trevligt med fiskdamm som avslutning. Inge utetid idag, hanns inte med.
Sen fick jag gå och sätta mig i p-rummet medan BM matade Liam o sen blev jag hämtad när det var klart. Det hade ju gått hur bra som helst och han hade ätit massor =) så sen åkte vi till oliver o medan liam sov i bilen lekte jag med oliver i trädgården o gick en liten liten sväng. Sen hem, åt stuvade makaroner *mkt gott*


Har visst inte ro att skriva idag.........

Min babe kommer imorn *saknar*

Maria kommer hit om nån halv timme så då ska vi äta popcorn o snacka skit, det var länge sen så det ska bli mysigt =)Eftersom jag inte har nått vettigt alls att skriva så lämnar jag etern för idag.

Puss heje

J*a nyckel

Ja, sprang och letade som en galning efter nyckeln hem till mamma o pappa så jag kunde komma in o hämta oliver. Hittade den inte så fick åka till viken o hämta pappas *suck*men men, det gick ju det oxxo =)

Dagis idag var roligt, lek och fruktstund innan Liam gick ut utan mig tillsammans med BrittMarie. Jag satt i p-rummet o tittade på honom genom fönstret, han lekte för fullt i sandlådan. Efetr en stund gick jag ut till dom så B-M kunde gå in o fixa inför lunchen, han skrattade bara när han såg mig o så frotsatte han leka =) underbara unge!
Vi lekte i sanden, åkte rutschkana, gungade och så skjutsade jag honom på en cykel =) o han var på strålande humör hela tiden. Liam fick även en liten beundrare som går på hans avdelning, jättesöt är hon med honom o hon hängde med oss hela dagen =)
In vid 11 o få av Liam alla dessa sandiga kläder *hej o hå* :) sen var det lunch o grabben åt som en häst. Det är bra. Imorn ska jag äta i p-rummet så ska B-M ta hand om Liam vid lunchen, kommer gå galant :)

Sen åkte jag hem o letade mer efter nyckeln som var spårlöst borta, vet precis var jag sett den men där fanns den inte nu. Hämtade ju som sagt pappas nyckel i varje fall o så åkte jag med mina grabbar upp till Karin o Stefan o Albin och ojojojoj säger jag bara vad grabbarna har röjjt idag! Mest min vilda gangster då förstås men Albin var inte dålig han heller :). Dom har jagat varandra och lekt med allt och ingenting. Lite senare var Stefan lite barnvakt så jag lämnade tillbaka Oliver o jag o Karin åkte till stallet så hjälpte jag henne lite där, mysigt!Sen blev det pizza (?!) o godis, förbannade kärringjäveln som ställer till det med sötsuget :( men men
Jag o Liam åkte inte ifrån ringarum förrän halv tio och då hade jag en grymt trött kille med mig hem som sov hela vägen in o sedan däckade i sin säng =)

Uppdatering om lägenheten:::: Danne har återigen pratat med hyresvärden, och nu har han pratat med hon i fyran. Så hon ska, om vi fattade rätt, titta på trean och så lämna svar på ons. Så på ons em ska Danne ringa igen och då ska vi få svar......hoppas hoppas hoppas att hon ville ha trean....vi vill ju så himla himla gärna ha fyran juh......men nu har vi gjort vad vi kan iaf, låååååååångt kvar till ons tycker jag. Får försöka hitta på bus under tiden =) imorn är det ju dagis igen mellan 9-12 o sen till oliver o sen vet jag inte, hem o röjja lite kanske, tvätta åtminstonde. Ons är vi lediga från dagis men då kommer maria hit o snackar o fikar o så ska vi åka o hämta oliver. Danne kommer ju hem nån gång under dagen oxxo *love*
Och om jag/vi har riktig tur så får vi fin besök frå huvudstaden, man kan ju alltid hoppas!!!=)

Nu ska jag göra mina nattliga bestyr och sen sussa gott,hoppas lillkillen sover hela natten i sin säng igen =)

puss heje

Inget blogglov här inte=)

Nejvars, så blev det visst inte. Min goding lämnade tydligen datorn hemma så jag har ensamrätt på den till och med :D
Så då kan jag ju roa mig på kvällarna med att sitta här o kika runt =)

Nu sitter vi mest o väntar på att klockan ska bli dags att klä på Liam och åka ner till dagis, ja, ni hörde rätt, åka. Men det beror ju främst på att vi ska vidare till Karin o Albin direkt efteråt.
Liam vaknade 06.45 idag, efter att ha sovit hela natten i sin säng och inte vaknat en enda gång! Inte vad jag kan minnas iaf, måste fråga Danne sen men jag är rätt säker på att jag inte väckt hoom för att gå in och jag har absolut inte knallat upp och gått in till han. Så det är bra skit, verkar gå åt rätt håll nu med soveriet =)
Idag befarar jag att Liam kommer vara ruskigt trött eftersom han vaknade så tidigt, han är liksom nästan trött nu.....så vad kommer han inte vara vid tolv?! Men jag vet att han håller igång o sådär när han leker med sina nyfunna vänner. Dom är för övrigt väldigt rar alla barnen på avdelning. Alla tar hand om den lilla nya killen ;) Så det känns kanon!
Idag ska ju Liam äta på dagis för första gången, jag avstod dock då det var nån fisk, kummel fisk tror jag =) så jag får titta på och hjälpa Liam om det behövs.

Nähä, nu börjar det närma sig påklädning, men jag kanske skriver ett inlägg senare ikväll.

Ha det gött i blåsten =)

puss heje

"mini blogglov"

Ja, essvärre måste jag nog ta det. Danne åker ju och jobbar imorn och då tar han med sig bärbara datorn och vi har inte kopplat in den stationära så då blir jag med andra ord utan dator :( men han kommer ju hem ons igen så onskväll är jag på g igen =) och det är ju ara 2½dag så det ska jag väl överleva ;)

Hade ett trevligt samtal med Maria alldeles nyss och under det kom vi fram till att vi nog ska köpa hennes nya köksbord =) för en inte alldeles för stor penning =) det är vitt med svarta stolar till *Vg likes* typ oanvänt oxxo. Så jag ska försöka få med mig min sambo ner o titta på det nån gång nästa vecka . Det blir ju hur bra som helst, spec i ny lägenhet *hoppas hoppas hoppas* men vi får ju svar förhonppningsvis senast tis.....herregud vad jag verkligen vill ha den där fyran!! Hoppas turen är för oss nu :0)

Nu sitter vi i soffan o kökar popcorn, det är rätt mumsogt fakiskt. Röda tanten är ju och hälsar på så jag är fruktansvärt sugen på massa!! Usch o fy! Men men, så är det.

Men nu ska jag smaska lite och läsa lite bloggar innan jag lämnar den stora internet världen till ons.

See ya!!

*älskar de mina*

puss heje

Isåkning

Ja igår hanns det inte med någon bloggning inte. Det var fullt ös hela dagen.

Morgonen var ju som vanligt med frukost o allt vad det innebär :) sen for jag med Oliver o Liam ner till min mamma och pappa för lite barnvakt.
Sen hem till sörping o packa ihop lite skit o sen ner till willys o in där med Carro o handlade bullens korv o tillbehör =)
Sen stack vi!
Danne o svana var redan på väg men jag, carro, mattias, alvin, magnus, toobe o lucke åkte ihop från sörping ut till landet ingenstans, den lilla skogsvägen ner till sjön var INTE att leka med haha. Jösses, skulle behövt en jeep men det hade jag ju förstås inte tillgång till =)
Väl framme så blev det omläggning till isdäck och efter en del om och men så kom de iväg.
Jag ville inte åka med första varvet så tittade vi på o alvin somnade så sött i sin vagn =)
Sen i varje fall tyckte danne att jag skulle köra...så okej då..efter en liten tvekan men det är ju kul att åtminstonde ha provat. Så där stack jag iväg...............o fy fan vad roligt det var!!!!!!!!!!!!!!!!! Körde som ett svin gjorde jag :D hahaha o sladdade gjorde jag oxxo för den delen, så mkt det bara gick o efter några varv där så fick jag riktigt bra kläm på det om jag får säga det själv ;o) så åktes det massa hit o dit o efter några timmar så tände vi på grillkol o placerade bulles korv burken mitt i o så åt vi kokt korv =) smarrigt sådär när man är lite frusen =) jag åkte lite till o carro provade oxxo =)
Sen är det ju som vanligt när man leker med bilar att saker och ting går sönder ehmmmm...det började med svanas kylare. Sen måste jag väl erkänna då att dannes koppling, som för visso var dålig innan, typ tog slut när jag körde, men det var inte bara mitt fel iaf =) sen började svanas koppling oxxo lägga av, toobe fick punka och på det berömda "sista varvet" så rasade hela svanas växellåda och även kopplingen gav upp helt då =)
Så efter ytterligare någon timme kom vi iväg hemåt, svana blev då bogserad av andreas som kommit dit för att hjälpa, danne körde sin bil  hem och jag antar att han fick slå i växlarna med våld =) o jag tuffade så lugnt bakom med min hela, men dock inte rena, v70 =) upp till garaget och knuffade in bilar o fixade.

Sen var det dags igen för o fara till ringarum för o hämta hem en jättebusig unge =) hem, duscha o sen beställa pizza, hämta det och åka hem till carro och svana för att mumsa, snacka och umgås. Kom väl hem vid 1 nån gång inatt och då var jag ruggigt trött, typ magknip fick jag oxxo :(
Somnade iaf som en stock efter alla äventyr och all frisk luft. Fick sovmorgon imorse så jag klev inte upp förrän elva hugget.

Dagen idag tänkte jag skulle ägnas åt att städa......så blev inte fallet men nu har jag iaf plockat iordning på lite tvätt och dammsugit, påbörjat byte av lakan i sängen så det ska väl bli ordning på lite senare. Plockat leksaker och plockat bort grejjer från bokhyllan.  Danne styr i köket med disk osv och så ska det lagas mat.
Sen blir det att skjutsa danne till garaget så han kan hämta lasbilen o packa iordning sig för imorgon åker han igen....

Han kom hem den 17dec och åker alltså iväg och jobbar igen den 12jan.....kan man väl kalla lång ledigt?! =) fast det känns inte rikigt så eftersom vi var sjuka i lite mer än 3 veckor och det har varit jul och nyår....längtar redan till nästa jul...jag vet, jag är konstig....kanske därför jag drar mig för att plocka bort stjärnorna i fönstren och så.....hmm....

Liam sover iaf gott för er som undrar vad han styr med =)

Nu ska jag kila ut i köket och se vad det blir för gott *hungrig*

Imorn blir det dagis mellan 9-12 och direkt efter det sticker jag till ringarum för att gå ut med oliver, tar för övrigt med honom upp till karin, liam kommer garanterat att sova i bilen, och så får grabbarna leka en stund på em när de vaknat o så....blir trevligt, jag o danne kom underfund med att killarna inte sett varandra sedan 2jan vilket betyder att jag inte heller sett karin sen dess!!!!! Men imorn så!! =)

Nu gick jag!

puss heje

Grabbarna

gung gung gung

Det här kortet är taget i höstas, närmare bestämt 11/9....hittade det på datorn o var bara tvungen o lägga ut det...:D

Carro, det är det här Liam får inplastat i sin bok på dagis =)
O Karin, där finns även en bild med Albin o Liam när dom sitter på bobby caren ihop du vet =)
Måste ju liksom ha bild på båda sina bästisar =)=)=)

puss heje

Glömde juh förut!

Jaa, jag glömde ju skriva det sötaste förut, när Liam gungade för andra gången idag nere på dagis så satt han bara och tittade sig omkring....och sen....så somnade han!!!! Gungandes =) det var visst väldigt sövande för en trött liten kille =) så himla himla söt!! önskar att jag hade tagit ett kort men det hann jag inte riktigt med.

Jaa, det vara bara det =)=)

NU ska jag sova, Danne har varit i garaget och han har hunnit koma hem oxxo så nu blire lite mys o så SOVA!!

puss heje

Let´s vadå?

Tittar på let´s dance....och vad fan har jessica almenäs på sig för jävla klänning, om den nu ens kan kallas det??? Det är ju för fan tragedi! Är det så så kan jag bli stylist på tv4 ist för det är inte svårt att göra bättre klänningar än det där spektaklet....
Grrrrr nu är jag visst lite negativ =)
MEn men...

Fortsatt inskolning idag, kom dit vid 9, lite lek och sen fick vi tårta för det var en kille som fyllde 6år idag =) sen vid 10 gick vi ut i solen o halkan. Liam skötte sig utmärkt, han hade bara lite bekymmer om var pappa tog vägen ibland men så länge han inte såg honom så knallade han runt och jag skjutsade hono på en cykel o grejjer =) fast när han fick vara med pappa var ju allt bra såklart =) fast liiiite avis blev han allt när danne gick runt lite med Alvin, lite sött sådär =)=)

Förövrigt sitter jag här med en påse lösviktsgodis med bara massa GODA bitar i =) inte alls bra men det är röda veckans fel och att jag myser ju för mig själv här med tvn för danne är på basket, borde ioförsig komma snart så jag får hjälp med godiset ;)

Just det
Uppdatering gällande lägenhetsbytet::: Jag/vi vet inte mer idag än igår förutom att danne fått tag i hyresvärden och frågat om läget och det visade sig då att han ännu inte ringt till hon i fyran för o fråga om hon vill ha trean....what the fuck????!!!!!???????!!!!!!!!
Aja, danne skulle ringa mån eller tis o kolla läget igen. Ska be han ringa redan mån för o få lite fart på gubben så han ringer hon i fyran på måndag....jag kraverar ju här hemma i väntan...men men, nu vet jag iaf att det inte tar tid o få svaret pga att hon strular eller så, hon är ju liksom helt ovetande.....dessa hyresvärdar alltså =)

Imorn ska jag skjutsa ner Liam o Oliver till min mor o far för vi ska ut i skogen med massa andra och köra bil på isen, fick reda på förut att carro ska med oxxo *i like* =)
Henne ska jag för övrigt prata med lite senare...

Nu ska jag kila till toaletten i pausen...

puss heje

Inskolning på dagis

Ja den började ju idag...och det gick hur suveränt som helst! Kunde inte ha en härligare unge än vad jag har!
Och Alvin som blev så himla glad att se att Liam var på hans avdelning var hel kul =)

Efteråt var det handling och sen hem o slänga ihop lite krubb o sen åkte jag o oliver till veterinären....sen hämta upp min mami o så till apoteket, lämnade av henne hos mormor o så hem....gett massa medicin o skit till oliver....försöker få liam att somna.....äter schweizernöt (?!!) inte bra med andra ord! Alltså, inte bra att JAG äter chocklad :D

Borde verkligen städa av i köket och när liam somnat för natten ska jag försöka ta tag i städskåpet....misstänker att det är något som läckt ur någon flaska eller nått sånt för det har börjat lukta som så =)
frågan är bara var jag ska hitta min ork =)
uppmärksamma att jag skriver mkt tidigare idag och det är mkt för att jag banne mig ska ligga i sängen senast 23.00...orkar ju inte hålla på så här!

Nu är sonen uppe igen, utan att ha sovit men nu är klockan för mkt för att han ska "få somna"...så det blir tidig natt för honom idag.

Men nu ska jag pussa på min lilla älskling!
Orkar inte skriva mer idag

puss heje

Åh jösses, nu är jag äntligen klar =)

Har suttit i närmare typ 2 timmar och kollat igenom alla kort som finns på Liam i jakt på kort på nära o kära och skrivit ut dessa för att ta med och lämna på dagis imorgon så dom kan plasta in dessa och göra bok av dem så han kan titta i den....okej lång mening =)
MEN nu är jag äntligen klar och har fixat o grejjer.
Så kvart över tio imorn ska vi vara på plats, ska bara vara där en timme imorn och leka. Tror nog att Liam kommer rusa iväg o knycka grejjer och busa massor och inte bry sig det minsta om oss :D så har det iaf varit när vi varit på öppna förskolan....dock är ju inte pappa med där och det kommer han ju vara imorgon....blir "spännande" att se om det gör skillnad, det gör ju det här hemma men på dagis blir det ju annat....aja, det löser sig alltid =)

Dagen idag då.....vaknade vid halv nio, jag skule ha så kallad sovmorgon,kan meddela att det inte går något vidare när man ska försöka sova i vardagsrummet när Liam röjjer....fast det gjorde inte så mkt för han var så himla himla glad =)
sen stack vi in till stan o köka lunch, chinbuffé, med toobe o lucke...sen hem till sörping, Liam sov i bilen så vi följde med upp till garaget en sväng....oliver fick springa lös o jag kastade pinnar "säkert 20 meter kom den höhö " grabbarna drog en sväng med sina bilar, sällan stellan, o jag åkte hem med mina minsta grabbar.....sen då....hmmm....liam sov lite till......japp.....näe, det var nog bra så....jag fixade lite käk åt oss runt sju haket o liam käka ärtor =) sen var det sovtajm och jag satte igång med att leta och skriva ut kort....inser nu att jag nog höll på med korten i sammanlagt närmare tre timmar....herregud inte undra på att jag tröttnade på slutet :D

Sen hade jag lovat mig själv att liga i sängen senast 23.00 ikväll...jo yeah right....det gick ju inget vidare....men men, livet är hårt ibland....=)
O Danne gick sista svängen med Oliver idag, skönt att slippa nån gång då och då :)

Så nu har jag nog inget mer att skylla på utan nu är det bara att gå och lägga sig helt enkelt....

****märkligt att mina inlägg alltid kommer sena kvällar****


puss heje ;)

Från månen och tillbaka

Lidelsefullt

Allt jag kan säga

Älskar dig babe, mer än vad som är möjligt


Eller som jag sa en dag, jag älskar dig härifrån och till månen
Och du svarade, jag älskar dig härifrån och till månen och tillbaka

Månsnacket har jag fått av honom från början, ett fint samtal för länge sen startade månkärleken, små ord från ens älskade kan göra så mkt. Speciellt när dom kommer överaskande...så någon gång då och då säger jag det som han sa till mig först.......

En sak är då säker, jag älskar denna man, och den son han tillsammans med mig skapat, ett litet underverk


*.*.*månpussar*.*.*

Måste vända dygnet...

Ja det är väl dax för det nu....blir så jobbigt när man är så trött på morgonen, för liam somnar ju som han ska så han är ju pigg som en lärka vid åtta haket...fast kanske inte imorn då han inte somnade förrän närmare 22 ikväll...
anledningen till det var som så att dannes syster med sambo och barn kom hit så Ludde (liams kusin då=) kunde få sin julklapp, en radiostryd bil som han blev förtjust i, dock hade vi inga batterier men jag är rätt övertygad om att det blev en fullträff :)
Vid halv sex stack danne och mattias, ja sambon till carro dannes syster alltså, in till sta och kollade på dolphins, basket för er som inte vet, så då hade vi kvar liams kusin o faster här hemma =) mkt rörigt nu med namn o förklaringar hit o dit =)=)=)
allefall, så kom grabbarna med pizza efter matchen...inte nyttigt veronica! men det var ju rätt gott och jag orkade bara halva.....mindre fett till mig barre! ;) Liam förstod inte alls varför han skulle ligga i sin säng o sova när kusin vitamin var här så han fick komma upp igen efter typ 30min i sängen ropandes efter Ludde, typ.....därav den sena sovtiden....anyway, sen vid halv tio kom min bästa Carro. Så när släkten åkt hem blev det te o massa snack, som vanligt *elskert* så följde jag och oliver, hunden alltså =), carro hem strax före tolv och nu sitter ag här fast jag borde sova :D

men jag ska iaf skriva min "To Do List" inför morgondagen.....

* ringa veterinären om annan medicin o ev ny tid till Oliver
* ringa ramunderstaden ang lägenheten, fast det får Danne göra ;)
* ringa nyströmska och försöka få tid med deras studievägledare och disskutera min eventuella skolgång, om hon nu ens jobbar imorn, annars får jag ringa igen på mån
* ringa barnmorskan och se till att jag får nya p-piller utskrivna =) inga syskon än här inte =)
* skicka uppsägning till en bokklubb som jag inte ens vet att jag gått med i (?!)
* skriva ut kort som Liam ska ha med sig till dagis på tors och fylla i papper dom ska ha
* ev käka chinabuffé i stan o köpa till mer till nya servisen


thats all folks, see ya!

puss heje

HaHaHa

Nu blev ni allt lite nyfikna va??=)=)=)
Jag vet inte mer nu än vad gjorde i förmiddags men jag ska väl inte hålla er på halster......men vi ska flytta!!!!
Antingen blir det en trea men med största sannolikhet en fyra =0) tjejen som bor i fyran vill ha en trea. vi är före henne i kön men om vi tar fyran så får hon den trea vi blivit erbjudna =) så vi håller tummarna för att hon i fyran verkligen vill ha trean =) men jag vågar inte ropa hej innan vi fått klartecken på allting, danne ska ringa ramunderstaden på ons, är ju liksom stängt imorn =/, så jag hoppas vi fått slutligt besked senast fredag iaf.....oooooowwwwhhhhaaa så jävla jävla glad jag är!!! så jävla skönt med större....o får vi fyran så blir det både under o över våning vilket är fucking underbart (ursäkta uttrycket) både balkong och uteplats, liam får eget rum, danne o jag får eget sovrum, ett datarum och ett vardagsrum o kök, och två toaletter.....så jag hoppas innerligt på fyran.....:D:D:D det är inget hus men det är ju nästan som ett litet radhus i allafall....perfekt läge jättenära till våran bilparkeing, på hörnet så bara grannar vid ena väggen plus att det är bredvid cykelvägen så där är det inga grannar =) stängsla in den lilla gräsmattan så kan oliver o liam med flera goa ungar =) springa runt där i sommar och plaska i en liten barnpool....ja, ni hör ju, jag har redan flyttat dit=)=)=) inflyttningsdatum blir förhoppningsvis 1/4, det är datumet på trean iaf så det är ju bara hoppas på det gällande fyran oxxo.....sen måste vi ju fixa en hel del här hemma i tvåan oxxo innan vi DRAR men det löser sig....
bästa bästa bästa vore att ha allt i släpkärror några dagar medan man städar o grejjar o så bara flytta in en dag i nya lägenheten o börja INREDA!!Whoho!!Det älskar jag ju verkligen!! och få inreda liams rum ska bli så jäkla kul!!!!!!!!:D

Dage idag har ju för övrigt varit lite innehållsrik oxxo, höhö =)

mamma kom in och vi väntade på att danne skulle komma hem med den nybesiktigade 245, var lite strul innan han kom iväg då både v70n och 245an frusit under natten *typiskt* men med mattias hjälp fick han igång 245an så de kom iväg, försenade men fick som tur vara en liten mellantid så bilen blev besiktigad iaf *ibland är dom sjyssta minsann!*
hur som haver fick jag o mami låna mattias bil då våran v70 inte ville starta (det går inte ändra stolen i 245an o jag når inte fram till pedalerna =) in mot staden for vi, gick super....tills vi kom till rödljuset vid badhuset-....där började det ryka från motorhuven, typ bilen kokar....okej, typ panik =) efter mkt om och mkt rödljus kunde jag svänga av o stanna bilen....samtal både hit o dit och det hela slutar med att stackars mattias får ta 245an in till stan med vatten och glykol....räddande ängel!! Men hans kylare hade frusit så jag tråcklade mig in i 245an iaf och for iväg....hehehe....jag såg nog ut att vara max 145 lång då jag typ låg ner i sätet för att nå kopplingen....kikandes över ratten för at se ut....mamma hade kollen åt vänster och bakåt vid backning då jag ijte såg något åt det hållet.....hahaha vilken syn, i en 245a med sommardäck bak så det sladdade både här o där o spann o hade sig....men shoppa kunde vi göra till slut iaf!!=)=) o det var ju det vi ville haha jösses :) på vägen hem kunde jag slutligen räta upp mig lite då jag nådde bara gasen bättre så då såg jag ut...eller inte, för 245ans halvljus var askasst....så där sladdade jag o mor fram längs E22 :D men hem kom vi med massa fynd och bra mår vi och lycklig är pga många saker men bla den stundande flytten =)

nu ska jag nog pussa lite på min älskling och sen krypa ner o sussa mkt gott i sängen efter dagens händelser =)

ha det finast ni där ute!!

puss heje

Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!

hoppas hoppas hoppas!!! herregud snälla snälla säg att allt går vägen nu!!!*lycklig*!!!!!!
håll tummarna nu allihopa!!Hoppas jag får svar inom en snar framtid!!!

Vad är vibrisser??

Ni vet när man nyser?! =)
Sitter o kollar på snillen snackar )
Vibrisser är iaf näshår ;)

gott folk, ifall ni mot alla odds har missat det så är det sviiiiinkallt ut!!! Kikade på termometern på balkongen förut vid 19.00 o då visade den typ -15grader..burra!! Lär väl stiga upp emot en 20minusgrader inatt, uscha!! Värst av allt är att jag måste gå ut med Oliver en gång till innan jag får hoppa i säng, så om nån timme eller så kan ni ju tänka på arma mig ute i kylan ;)

Idag har min familj skrattat massor! Vi trotsade kylan när det var riunt -10 och gick ut allihop med oliver och pulka, meninegn var att oliver skulle dra liam i pulkan men jag hittade inte den selen så jag fixade nått provisoriskt, det blev inte perfekt men fick duga....rätt var det var fick vi fart på oliver så han drog om både danne och mig med liam i pulkan bakom, lugn o fin, ingen fara på taket, han stannade.....så fort jag kunde få ur mig ordet stanna mellan skratt attackerna...hahaha gud vad roligt det såg ut....för o inte snacka om hur mkt Liam skrattade, det var så härligt att se!! Det här lär vi göra om, fast helst måste jag hitta den ordentliga selen, för då kommer oliver knappt känna att liam sitter där bak, spec inte nu när snön blivit packad för det glider utav bara den...
sen åkte även liam i en backe, inte jätte lång men ingen mini heller, första gången när jag stod längst ner och skulle "ta emot" honom när han kom farandes så tyckte oliver att han skulle kliva fram till mig så liam for ju rakt in iolivers sida...ojojoj tänkte jag, nu blir det livat i luckan, men nej då, oliver blev lite paff och busig och liam asgarvade ännu mer :D
Min unge älskar helt enkelt att åka pulka, dock blev det ju inte så lång stund idag pga kylan :( typiskt att det ska bli så kallt när snön äntligen kommer, men men, får klä sig så gott man kan =)

nu kanske jag ska hjälpa min sambo hänga tvätt.....eller, han är visst klar snart....då tar jag nästa maskin (som bara innehåller typ 6 plagg =)



sen vill jag bara tillägga att::: en gaddakylfa = tung spikklubba *smajl*
ganska kul program ändå =)

nu drar jag, ska nog slå karin en pling =)

puss heje

ångest

det har jag.......över en del saker...eller ganska många om jag ska dra upp allt....men störst är väl att Liam, mitt allt, mitt hjärta, blir stora killen och börjar dagis på torsdag.....what the????!!!!!!! När hände det här...kändes så avlägset när jag ansökte om platsen i augusti....men nu är vi där....det känns lite som att han blir stor nu och nu kommer alla krav.....dom lär sig så mkt på dagis...dom ska kunna det o det o det....det är så fridfullt att vara barn utan massa krav och förpliktelser, men redan nu börjar det smyga på så smått....en vacker dag måste jag väl slita upp honom ur sängen halv sex för o va på dagis vid kvart över för att jag sedan ska stressa iväg som en idiot till jobbet (ja, alltså, nu är jag JÄTTEarbetslös men det gäller väl inte hela livet) sen hämta honom när han varit alldele för länge, komma hem efter handling med en super trött lliten kille, laga mat och söva barn....är jag nitisk, negativ, nedlåtande mot vardagen....eller är jag realistisk?
I och med att Liam börjar dagis försvinner mitt liv som mammaledig.....PANIK!!! Nu måste jag hitta ett jobb, en inkomst...vad händer annars?? O vem fan vill ha mig, småbarnsförälder, pappan jobbar borta halva veckorna vilket betyder att det alltid är jag som måste vabba osv, ingen stor erfarenhet a något särskilt, ingen vidare utbildning, i den ålder med ett barn att kanske nummer två kommer om ett par år vilket betyder mer mammaledighet....vem i hela helvetet kommer vilja anställa mig????? Som om inte detta var nog så har vi den stora kraschen, finanskrisen, som gör att fler och fler varslas och sparkas till höger och vänster...jag kan ju inte påstå att detta fenomen öppnar nya dörrar för mig, möjligtvis om något år när krisen är över....men tills dess då??? Tänkte försöka börja studera på halvtid, läsa upp betyg, mkt för att det är den enda sysselsättning jag kan få....Sen medför det att Liam inte behöver bli något 06.00-18.00 barn på dagis, söka studiebidrag som en liten inkomst iaf....o det är ju bra att ha läst upp mina beyg lite den dag jag kommer på vad jag ska bli när jag blir stor och faktiskt kanske utbildar mig vidare eller nått liknande....
Skulle så gärna gärna vilja ha ett jobb med skaplig lön, bra arbetstider (dagtid inga helger) och som jag VILL gå till när jag vaknar på morgonen........

Ja, jag vet, det är många krav men man får ju drömma.............................måste hitta min kämparglöd...just nu känns bara allt som har med det här att göra extremt jobbigt och jag skjuter på det hela jäkla tiden *suck*

Nu tänker jag nog faktiskt knyta mig, danne är i stan med polare, ja, dom sladdar nog i snön, små grabbar =) men jag lär väl vkna när han kommer hem och Oliver skäller....rackarns hund! Men men, thats life....

sorry för det bistra, men jag bara kände för det...

puss heje

Jätte slappar dag :D

Jaa, det har jag onekligen haft idag.....håhåjaja....danne tog med sig liam till hans farmor o sen stack han och kollade på 8timmarsrace vid himpa...så jag var alldeles ensam hemma, med oliver, från 11 till typ 4....o vad gjorde jag för nytta då???jaa, absolut ingen alls...läste bloggar, kolla på tvn och sova ett par timmar i soffan...riktigt skönt!!!fast jag måste erkänna att framåt 2 fick jag långtråkigt uutan mina grabbar....konstig man är ibland....=)
nu kollar jag på körslaget, liam sover gott sen 7 och danne åkte till garaget....och jag har TRÅKIGT....hmm....eller, jo det har jag....vill spela kort!!!!har kommit in i en kort peiod...men har ju ingen o spela med =( men men, så är det ibland...

en störande sak är att den vänstra shift knappen harlagt av på bärbara datan här...svin störande för det blir liksom fel när man ska skriva med StOrA bokstäver då och då....:/ tur att det finns en till =)
'
Sen tror jag för övrigt att min sambo är lite lätt schizo ibland....en parentes bara......

På måndag ska jag och min bästa mamma in till stan o chilla lite, shoppa lite o fika o mysa, bara hon och jag...ser jag fram emot!!!=) min mamma är underbarast i hela världen, så det så =)

nu ska jag smaska i mig en apelsin och det ska bli mkt mkt gott!!
Imorn blir det att ge oss ut i snön med Liam i pulkan, han hade åkt pulka hos farmor idag och jag vill oxxo ut o ha skoj med honom i snön nu när den äntligen är här, o det är snö på vägarna här omkring oxo så man kan liksom dra pulkan överallt....det är skitkoj,tycker speciellt min underbara gosse!!!!

näpp, apelsin tajm :)

puss heje

poff....sa det bara

så var 2008 borta.....tal om årskrönikor....det har liksom inte hänt nått....allt dom hänt handlar om vad liam kan o inte kan nu...vad har vi annars gjort liksom???????näeprecis....

vill passa på att gratta dig Kicki!!!!=)

nyårsafton var grymt rolig och jag var grymt full =) haha näevars,jag var alldeles lagom hela tiden =D sjöng massa singstar o massa kul =) vi sov över och inte åkte vi hem nyårsdagen heller utan vi åkte imorse, då hade vi med oss karin för sen stack hon o jag till stan för o köpa nya bhar då bådas hade gått sönder nyårsafton =)=)=)=) jahaja tänker ni men det är inte som ni tror ;) det hela gick relativt snabbt och smärtfritt....jaa handlandet alltså =) sen käka vi thaimat = mkt gott!!!!

igår kväll spelade vi kort med stefan, karin o simon och det var oxxo roligt!!!speciellt eftersom jag vann typ 2ggr :D

nu ska jag läsa lite bloggar och sen leka med min grabb o undvika att tänka på att jag egentligen vill åka o handla nått som jag ska sluta med........=)=)=) eller vad säger du karin??!!;);)

puss heje


Ha ett GottNyttÅr!!!!!

RSS 2.0