Puhh!

Nu är det mer eller mindre klart...bara plocka iordning lkite kläder som Danne o jag ska ha med oss, sen är det mesta andra nedpackat o fixat liksom...
Så imorn drar vi igång så fort vi lämnat Liam!
Så nu blir det nog lite mindre datatid några dagar framöver...
Imorn kväll vet jag inte riktigt var vi sover...det är sånt som märks...när man inte har Liam med sig så går ju allt mkt smidigare att lösa på så vis...så slipper han vara i röran oxxo...
Fick reda på idag att hon i fyran oxxo flyttar i helgen o har besiktning på mån....kanske man får nycklenm tidigare...??
Fast jag känner inget superbehov av att komma in förrän på ons när vi har flytthjälp o barnvakt o så...sen ska Liam vara ledig från dagis på ons för då ska vi leka med Karin o Alvbin!!!

Nu ska jag läsa lite blogs o packa ner våra sista kläder...

see ya!!

puss hejE

Morgontrött!!

Varför förstår inte min son att jag är det????!!!!!
Först vaknade han halv sex tror jag *GAAAAHHH* men sen somnade vi om till halv sju...eller jag iaf men han låg ju hos mig så jag tror han sov iaf...just nu sitter han o pillar på radion så han ska få igång msik....halv sju på morgonen liksom!!!
Det första han gjorde när han knallade upp var att sätta sig o åka bil....hmm....nej, jag är INTE road! Dessutom vet jag ju att han kommer bli äckeltrött på dagis när han vaknat sdå här tidigt, eller värst är innan vi kommit iväg, men jag ska lämna honom redan kvart över nio idag så han får hålla låda där nere ist!

Kan man ta en red bull som frukost för o piggna till??????

Näe va????

Ska knalla ut i köket o se om vi kan trolla fram lite frukost.....inatt är ju sista natten vi sover här....oh my good!!

Packa ikväll!! Yey...........

=)

Puss hejE

håhåjaja =)

Jeg elsker deg

Det enda som behövs sägas!!!

puss hejE

Min Liam

Är världens goaste unge!!!
Allt han gör är bara underbart och jag älskar att bara studera honom!
Som idag tex....vi var i gusum en snabbis o lämna av en grejj, varav Liam för övrigt blev jätte arg/ledsen när han kände igen sig o inte fick gå ut, men det va ju ingen hemma liksom...
Sen åkte vi vidare till mina päron o fick våfflor på våffeldagen o allt =) var ute i sköna solen o lekte oxxo med både Liam o Oliver! Mys!

Men fram mot sex haket blev jag sviin trött...så mamma tog Liam i knäet inne på deras typ kontor o där satt han, o plockade med pennor...fram o tillbaka på olika vis. Jag la mig o somnade till på en soffa i typ 20min o han satt där med pennorna hela tiden...plus att jag tittat på dom i 10min innan jag gick o la mig....ibland kan han minsann sitta still...

Men just såna grejjer är så fascinerande med barn tycker jag!!

Danne kommer hem inatt oxxo förresten! Fast han är på basket nu så han kommer väl runt nio ungefär.... skönt med sällskap!

Så bara därför törs jag titta på "det okända" på tv4plus =) är jag ensam är jag alldeles för feg o mörkrädd för att tordas ;)

Och nu börjar det igen!!

puss hejE

Vad var det jag sa?!

Överskriften säger allt...lilla lilla vän...*mohaha*

Åh irriterande!

Ja, jag kan inte kommentera i boggarna!! Jävla irriterande faktiskt!!
Men jag får väl göra så här då:

Zandra; vem då? Vem känner jag? hahaha =) inte en aning om...tror jag inte iaf =D

Sen glömde jag juh skriva sötaste igår!

När vi var hos Carro o Alvin efter dagis så fick vi ju käk där då liksom!
Och mitt lilla monster såg ju ut ungefär som resterna på tallriken...så vi slängde in grabbarna grus i badet och herregud vad dom bada o busa! Sen var det ju massa bus som inte får vara oxxo såklart...Alvin hällde vatten på Liam, fast det tyckte han visserligen va kul....men sen gav han väl igen eller nått och dängde en hård leksak i huvudet på Alvin, lilla plutten det gjorde nog ont! Men jag hann inte riktigt se utan hörde mest dunken, sen såg allt bara kul ut men jag gjorde mina tappra försöka o skälla på Liam iaf....för så får man faktiskt inte göra! Jaja, dom hade kul igen sen =)
När vi kom hem blev det ju lite kaos ett tag men det fixar ju jag liksom ;) sen när Liam fick komma i säng så kunde han knappt hålla ögonen öppna under tiden jag la på filten...så han sov nog innan jag var ute ur rummet...*sötpöl*

Nu på morgonen har vi varit lite hurtiga...tagit hand om köket...usch o fy...trodde inte det skulle se ut sådär nu när vi kör papperstallrikar men ack så fel jag hade...nåja, nu ser det skapligt ut o diskmaskinen är precis klar...måste vika lite tvätt nu igen o jag borde köra igång en maskin till.....men nu ska jag nog faktiskt leka med Liam ett tag....kanske inne på hans rum där det står 3 överfulla soppsäckar med kläder....hmm...eller inte =)

Möte idag 15.15...

Sen hämtar jag Liam lite senare från dagis o hämtar upp Carro o ALvin o sen bär det av ner till Karin o Albin...ÄNTLIGEN!!!! Var bara allt för länge sen vi sågs...spec sen grabbarna sågs!!!!

Höres!

Puss hejE

Every rose has its thorn

Dagen har varit så himla trevlig!
Haft bra telefonsamtal men jag skriver inte om vad förrän det börjar bli mera klart....vet inget konkret ännu...
Hjälpt Carro styra lite hemma, det känns bra o hjälpa till liksom!!!!!! Mkt roligare när man är 2 oxxo!!=)

Väntar på ett samtal som kanske gör att det blir ett slut på eländet......inte mitt elände men ändå...



Jag är stressad...har inte kunnat sätta fingret på det förut men Carro talade helt enkelt om det för mig idag....

En slags inre stress alltså...det är mkt att styra med nu...en hel hop att vara orolig för.......press att lyckas med jobbo dyl... en liten ligist son som får min fulla uppmärksamhet på morgnarna och hela kvällarna efter dagis.... det låter kanske inte jobbigt men det blir det...
Jag älskar min son och jag älskar att vara med honom men det blir tufft ändå liksom....
Samtdidigt kan inte situationen vara så himla annorlunda just nu....men om jag bara kan få ett jobb eller åtminstone en garanti om mkt extrajobb så kan allt förändras....dock jobbar ju Danne mkt men han får ju helt enkelt se till att komma hem skapligt för att kunna hämta på dagis osv....o jag kommer aldrig sluta hoppas, aldrig sluta söka min "dröm"....ska bara komma på vad min dröm är....

Sen har man alltid en ständig oro närvarande...oro för hur min lilla klimp mår, vill ju aldrig att han ska gfara illa på något sätt. Känner att jag borde göra mer än vad jag gör...han klagar inte, men det är inte så lätt att klaga när man inte kan uttrycka sig med ord.......

Sen kommer det ju vara ännu mindre tid över när vi flyttat precis för då vill jag bara komma iordnig så fort som möjligt!!!

Jag önskar att allt bara kunde ordna sig så jag kan slappna av!!!!!!
Sen finns det massa andra tankar jag inte tycker om att tänka, det är bara deprimerande...

Sen borde jag göra nått åt mig själv o mitt utseende oxxo....det har faktiskt hänt en del men det måste hända så himla mkt mer!

*o du lilla lilla vän, jag skulle tro att du är körd....ikväll!*

puss hejE

Min son gillar att dansa!

Imorse, ja för inte så länge sen alltså =)
Han vaknade första gången vid 06.00 men vi lyckades somna om direkt till 06.45 *skönt*
Men då springer han ju runt o hittar på så mkt bus som möjligt, jag ligger kvar en liten stund. Men vid sju så klättrade han upp på stora datorn och skulle ställa sig upp så då var det bara att snällt kasta sig upp ur sängen =)
Sen gick han iaf ut i hallen o pillade på cdradion som står där...så då satte jag igång skivan (med dansband på) som satt i o ni skulle sett honom! Vifftade med armarna, stampade "takten" med ett ben, snurrade och sjöng. Tittade på hur jag "dansade" o slog med händerna på benen, klappade händerna...och allt det här ville han helst göra på en o samma gång =D
Nog för att han brukar dansa men imorse syntes det att han verkligen ville o var danssugen o gav gärnet!
Helt klart en kanonbra start på dgaen trots att snön ligger vit ute...räknar iskallt med att det börjat smälta bort när vi ska till dagis vid 10!!! Så Liam får användning av sina nya fodrade gummiboots liksom =) Han får nog ta dom hur som helst, för NÄR väl snön börjar smälta, vilket den kommer göra, så blir det typ sjö på utegården på dagis o då  blir han jätteblöt i sina vinterskor...
Jaja, skit samma det va inte det jag skulle svammla om, jag skulle bara skriva att jag hade en väldigt dansant kille här för en halvtimme sen =)

Nu ska vi käka frulle!!

På papperstallrikar o dricka ur plastglas ;D

puss hejE

Söndagar

Gillar dom inte....näe, det gör jag inte...

Danne har åkt oxxo...borta hela veckan...om vi har lite flyt så han blir ledig nån dag, typ helst fre då =)

Var ju i klockrike igårkväll o det var trevligt, blev inte alltför sent heller  så man slapp vara cptrött idag liksom =)

Har väl inte så mkt mer o skriva idag tror jag......dagen har bara svischat förbi!!

När Liam kom hem strax före ett var han sviiin gnällig!
Han hade sovit en timme o en kvart på fm men vi la han igen o han sov i två timmar till!! Inte likt honom nånstans!!! Sen la vi honom redan vid sju igen för då var han trött!! Och jag har inte hört ett ljud ifrån honom,....får jag se när han vaknar imorn då....hua det kanske blir super tidigt...så med andra ord borde jag verkligen gå o lägga mig ja med....men men...=)

Men nu ska jag väl avsluta det här inlägget som jag försökt skriva i typ 2 timmar =) ska läsa lite blogs o så nanna kudden...

puss hejE

VILKEN kväll!!!

Har packat packat och åter packat idag!!
Min älskade mamma har ju varit här o hjälpt mig o det var en himla tur för jag var så jäkla anti o orka ingenting...men hon fick fart på mig mammsen =)
Sen kom Danne o ungefär samtidigt kom pappa o Oliver. Vi fikade o blev lite slöa så efter det åkte mina päron hem för o kolla på så ska det låta =) Therese var inne en sväng så hon fick sin present o Mattias kom ner en sväng oxxo. Pratade med Carro o hon hade så ont i magen!! Hon skuklle gå o sova redan vid åtta, eller iaf försöka!
Sen ringde hon vid tio igen o hade fortfarande lika ont....så jag årdde henne helt enkelt att ringa förlossningen för hon hade typ mensvärk o det ville inte gå över...hon ringde o dom ville att hon skulle komma in!!! Oh my good!!!! Så jag sprang upp till dom *uppmärksamma sprang=)* för dom visste inte riktigt hur dom skulle göra o så men mattias åkte o hämta carros mamma så hon skulle sova där o så för lille Alvins skull.
Men jag fick precis ett mess om att det inte är bebis på G men däremot hade hon uvi. Så hon fick medicin o så men hon har ju ont! Och jag vet hur jävla jävla ont det kan göra. Jag hade en period när jag var yngre som jag hade så sjukt mkt uvi o jätte jätte ont =/ men sån himla tur att dom åkte för om jag inte minns fel så är det ingen hit o ha det när man är gravid...kommer inte ihåg riktigt varför men jag har för mig att det va så....

Iallafall...precis innan jag ska knalla hemåt ringer danne...frågar om jag är på G hem för han måste åka iväg för då har en vän ringt o bett honom följa med för följande har inträffat: Deras två äldsta ungar är nere på sörping med några till varav det har kommit ett skapligt stort gäng på typ 15-20 snorungar som ska slå ner dom! Så grabben har dom slagit på, han försöker gå därifrån men dom följer bara efter!!! Så dottern ringer mamma o är jätteldesen o ber om hjälp!! Och jag pratade nyligen med Danne o då stod dom nere i sörping o pratade med polisen, antar att det är anmälan....hoppas han kommer hem vart efter........

Jag blir bara så jävla förbannad på hur det ser ut i vår värld!!! Vad ska min Liam växa upp i för miljö egentligen???!!! Ska man inte kunna släppa ut sina barn efetr mörkrets intrång eller va fan är det frågan om??!!! Det spelar ingen roll om den slagna grabben har varit kartig osv även om inte det heller är okej men det värsta jag vet när det gäller sånt där så är det när dom är så många mot typ en!!! Det är så jävla fegt!!!!! Nej usch!!!

Nu ska jag ta en nattmacka för jag är så rackarns hungrig...inte ätit sen ett så ikväll får jag unna mig lite....fast klockan är så mkt ;D

Ha det bra därute i fredagsnatten o ta det lugnt!!

(ursäkta eventuella stavfel=)

puss hejE

Facebook

Det har ju jag förstås då...skaffade den för några månader sen men har inte brytt mig om den mer än så...typ....
Men nu har jag börjat engagera mig lite mer så om NI har facebook så kan ni väl leta reda på mig och börja pola med mig där?? Sånt är liksom alltid kul =D

Vad gör jag vid datorn denna tidiga timme??????

JA det är ju Liam såklart!!! Han vaknade vid 06:00 men han lade sig ner på kudden o låg och vilade till halv sju ungefär...då var det kört...men nusitter vi här i soffan o kollar på barnprogram o myser med en filt....och han har inte feber!!!=)=)
Så jag ska snart ringa dagis i meddela att han kommer idag....kommer han nog tycka är roligt ska ni se=)
Men att jag hamnade vid datorn berodde ju på att jag skulle kolla om B-bidraget kommit......-----det hade det =)

Och vet ni? Danne ligger fotfarande och sover i sängen!! Han vet inte vad han får för lass och elitfrakt har inte skickat nått ännu...men det kommer väl här runt sju när dom startar dagen....

Jaja, idag kommer mamma hit o hjälper mig börja packa så idag är det bara att ladda fullt o försöka få upp lite tempo liksom....höhöhö *who am I kidding*

Puss hejE

Watermelon

Jag har precis gluffsat i mig 4 stora bitar...det var MYCKET gott!!! Väldans massa vatten i men det är bara smaskigt! =)
Det måste ju bara vara nyttigt! Tänkte först ta en macka som jag smälte ost på...men jag tog vattenmelon ist...duktigt va??!!

*jag måste tvätta håret*

Ikväll har jag varit världens bästa flickvän!!
Tidigare ikväll bestämde Danne o jag att han/vi inte kunde åka till "klockrike" på lör på fest....vi måste liksom packa! Han ville inte riktigt inse det och sen blev han så himla himla besviken....
Så då får jag så sjukt dåligt samvete *skit* så jag ringde min mamma...hon världens bästa ni vet...min pappa är oxxo världsbäst, dom finns alltid där och ställer alltid upp!!!... o efter lite pyssel fram o tillbaka så bestämdes det att Liam ska till dom på lör...redan lör morgon antagligen så vi kan packa packa packa packa!! För att sen åka till linköping (jag nykter o kör=( ) o så packa det sista på sön....mina krav till Danne var/är att det inte blir nån j*a data varken fre eller lör o att han knallar upp senast 09:00 på sön morgon o packar det sista innan Liam kommer hem runt tolv! Har vi inte hunnit tillräckligt mkt på lör vid typ fem sex sådär så det blir det ingen fest...för packningen måste få komma före!!!!!!! Så nu är han nöjd må ni tro! Och jag vet att han kommer packa när han har ett mål om man säger...en morot eller va man ska kalla det....så det blir bra.

Och snart kommer  Danne hem!! Om max en timme är han hemma...enligt honom borde han komma om ca en halvtimme men jag räknar alltid om lite så jag satsar på 45min ja =)
Skönt med nattsällskap iaf!!

*när Danne kommer ska jag tvätta håret*

Har skjutit på min hårtvätt hela dan o nu kan jag lika gärna vänta tills Danne är hemma så slipper jag stressa...blir alltid så stressad när Liam sover...vill inte att han ska vakna o ligga o gråta o jag inte hör honom....mitt värsta liksom =)


Emma: glöm inte mejla ditt nummer nu ;D

Natti Natti

Puss hejE

Imorgon blir det nog dagis

Ja såvida han inte har feber imornbitti såklart! Men idag har han verkligen legat på topp!!! Hela dan!
Var trött nu på kvällen men det var nog garanterat för att han bar sov en timme på dan...
Nu sussar han mkt gott i sin säng iaf! Han behöver nog komma till dagis o rusa av sig lite =)
HAn har inte haft feber under dagen o inte nu ikväll heller...så då ser vi det som feberfri dag idag....snorig o lite hostig är han ju fortfarande men ska jag vänta tills det är över så kommer det inte bli dagis förrän säkert tidigast ons nästa vecka eller nått....

Har iaf haft trevligt sällskap mer eller mindre hela dan =)
Först vid 12 kom Svanas Carro fika o vid 3 kom Carro o Alvin över o dom gick inte hem förrän strax före sju, så dagen har varit mkt mkt bra!

Sen kommer förhoppniongsvis Danne hem o sover ikväll oxxo, inte helt säkert än men det lät som så!

Så får vi se hur det blir på lör *mutter mutter*

Nu ska jag kolla på 2½ men o läsa bloggar!
See ya!

Puss hejE

Konstig feber!

Mkt konstigt...igårkväll hade Liam 38,5....då var han t o m lite gnällig men han var ju trött oxxo...
Imorse vaknade han ett par gånger men vi sov ändå fram till åtta, det var riktigt skönt...men jag blev fasen segare, sovit för länge antagligen ;)
Men hur som helst så var Liam JÄTTEglad o pigg...så jag trodde febern skulle vara borta...men icke! Inte mkt feber men lite ändå...men herregud vad han stökar o bökar runt här idag!!!! Just nu äter han "lyxlunch"...det är alltså lunch framför tvn =) han satt o tittade på Fåret Shaun o var så inne i det så jag tänkte att han kunde få luncha o fortsätta titta...o glad blev han för det =)
Får se hur det blir med dagis imorn....

För övrigt väntar jag på besök =) Carro S kommer hit snart o fikar lite o snackar skit =) kommer alldeles lagom till Liams sovtajm så då kan man umgås i lite lugn o ro liksom =)
Sen kommer nog Carro W o Alvin hit i em o leker lite...båda grabbarna är ju hemma från dagis men ingen av dom är "riktigt sjuka" så då kan dom få umgås lite.... Liam leker som sagt lika mkt när han är själv så det spelar ingen roll....

Annars är det lugnt på fronten...tvättat lite o plockat med ren tvätt...det är för övrigt riktigt riktigt tråkigt!! Men men, sånt måste ju göras...

Grattis säger jag idag oxxo till grannen Therese som ju fyller 27idag!!! Dom skulle få främmande ikväll men jag hinner nog överlämna min lilla present imorn ist...

Nu ska jag fortsätta titta på min son som sitter o skrattar åt tv programmet...(det är inte det minsta roligt enligt mig) och klia sig på örat med en superkladdig hand...grejjt!! ;D

puss hejE

Nej jag sover inte riktigt ännu

Var nästan lite otrolig mot Karin förut...förlåt!
Satt i diskussion med Danne o kollade en grejj på datan....o ännu har jag inte kommit härifrån...men jag är verkligen på väg!
Liam sover lite oroligt inatt....får väl ta över honom rätt tidigt kan jag tänka mig....
Blir att köra hårt med att han ska sova i sin säng HELA nätterna sen när vi flyttar. Det känns enklare med nya rutiner när allt blir nytt liksom...o han har inga problem med att sova på nya konstiga ställen så det oroar jag mig inte ett dugg för =)

Facebook har jag oxxo go vänner! Håller på o installerar mig o se om jag kan hitta tjusningen med det =)

*finne i näsan o popcornskal som fastnat i halsen*

Imorgon blir det änne en nysdag med Liam, måste försöka göra lite ecxel uppgifter oxxo nu när jag missar så mkt i skolan...måste ner en sväng till willys o kompleteringshandla oxxo....
måste ringa o sjukanmäla mig oxxo...eller typ vab anmäla mig kanske det heter =)
Ringa ett annat samtal oxxo

Zandra: Vi får se hur det blir...jag kan ju säga att jag ska iväg på semester 5-7 juni....det är mest tältet o risken att bli jävligt uttråkad av bara mssa bilar som hindrar mig...men vi får se... =)


Jag ser knnappt vad jag skriver i detta väldigt mörka vardagsrum!!! Har bara tvn som lyse, dom två lampor vi hade stod har Liam pajjat så i ett par veckor till fortsätter jag i mörker...men sen blir det annat när datorerna får ett eget rum *wiiii* fast bärbara datorerna kan man ju ha var som helst så klart...det är faktiskt rätt smidigt....inte alltid för vissa personer...hmm...men ibland så ;)

Nu ska jag nanna kudden!!

*älskar mina grabbar*

puss hejE

Febern tillbaka??

Jag tror så iaf =(
Var ju o firade Alvin o han blev jätteglad för fotöljen!! Sånt är så kul, när ens presenter är uppskattade =D
Men när vi varit där i typ två timmar kände jag på Liam o visst var han varm igen...har inte tagit tempen riktigt ännu men jag ger mig sjutton på att han, trots sitt glada humör o busiga upptåg, har fått tillbaka febern...o det spelar ingen roll om vi bara är hemma eller inte för det är fullt ös här hemma oxxo....jaja, blir väl att vara hemma imorn oxxo då, bättre att han blir frisk såklart....

Just för tillfället står han o typ hoppar o vifftar massa med armarna.....så sjuk är han liksom... ;)

Men det blir sängen vid sju haket i vilket fall för trött, det är han! Lite övertrött just nu skulle man väl kunna säga =)

Får ev förhoppningsvis lite roligt sällskap sen....inte säkert men hoppas kan jag juh alltid =D måste ju passa på nu sista tiden liksom ;D

Nu ska jag leka med lillskit sista stunden innan det är sängen som gäller och lite lugn o ro för mig =)

puss hejE

VARFÖR???????????!!!!!!!!!!!!

Är det hundhår i min godispåse som jag köpte på vägen ner till ringarum där jag lämnade Oliver???
....han som äger allt hundhår ni vet....

Varför???

Hemma idag oxxo

Det är Liam från dagis...
Dock har vi varit ute på lite äventyr!
Var inne i stan vid 10 o ombesiktigade bilen...men ett fel hade vi inte kunnat lösa o den andra återstod fast Danne hållt på o fixat det...irriterande!
Sen stack vi till maxi o shoppade fodrade gummistövlar till Liam...passade perfekt o han kunde gå i dom o så så det blev kanon...köpte även lite smink till mig själv...var grymt länge sen jag gjorde det så det tyckte jag att jag kunde vara värd! Hittade även en jättefin skjorta för 88kr! Fynd eller hur??!! Provade den dock inte o när jag kom hem så är den för liten över brösten =(...men men, den är fortfarande kanon fin o ha öppen med typ ett vitt linne under! Somrig o bra! Var så otroligt länge sen jag köpte plagg till mig själv...av förklarliga skäl visserligen men det var himla kul iaf!!!
Sen när jag kom hem hade jag en super rolig tw-leverans väntande! Så nu medans plutten sover har jag fixat o pckat iordning med varorna så kommer värdinnan förbi här om en stund o hämtar det, himla smidigt!

Så nu tänkte jag ta några minuter för mig själv o läsa bloggar o lite sådär...borde egentligen plugga! Men jag känner inte för det...eller plugga o plugga...åtminstone läsa bok! Men jag hinner imorn!

Och på tal om imorn så fyller grannen år! Therese blir 27 bast =) så jag hittade en rolig bok på akademibokhandeln som jag köpte åt henne! Helt perfekt!
Så med andra ord har det hittills varit en kanonbradag!! =)
Lite senar blir det ev så att jag o Liam traskar upp till Carro, Mattias o Alvin o ger han sin present (en fotölj men säg inget ;) vet inte när annars vi ska ha tid....Danne kommer inte ha tid att vara med iaf så då kan vi lika gärna få det gjort liksom =)

Ja just det, om ni undrar hur Liam mår så har han ingen feber idag och är super glad o pigg...så imorn blir det dagis, såvida inte febern kommer tillbaka, men det bestämmer jag om imorn bitti liksom...

Nu surfar jag vidare =D

puss hejE

Mina planer

Ja man kan ju säga att dom ändrades väldigt drastiskt typ direkt efter förra inlägget!
Danne kom innanför dörren o sa att dom ringt o att han var tvungen att åka o jobba!!!1 Hej o hå kaos!!!
Danne kastade ner alla sina tillbehörigheter...Toobe o Lucke va med upp o hämtade en grejj oxxo så det var folk överallt =)
Sen stekte Danne på några korv lite fort så han/vi fick nått imagen...o nu i skriivande stund inser jag att det är den enda mat jag ätit idag...hmm... ett par mackor imorse o sen två korvar....jaja....lite sent o köka kvällsmat nu kanske...inte särskilt hungrig heller ioförsig....jaja
Sen stack han iväg iaf o jag bestämde med mamma att vi skulle hämta henne i stan så det gjorde vi. Hade Oliver med mig för jag måste ju lämna ner honom idag efetrsom jag blev själv...så det blev mys hos mormor o morfar för Liam...inga gummistövlar...men han förderog nog mormor o morfar än stövlarna =)
Och han är så söt min lilla pluttis!! Det märks så väl att han verkligen älskar sin mormor o morfar...kanske m,est morfar ;) när vi skulle åka idag så vände han helt plötsligt o gick fram till morfar som satt i trappen o gav honom en kram! Sen sa jag att mormor oxxo ville ha en o självklart knallade han fram dit o gav henne en oxxo!! Sen vinkade han när vi gick ut...så går v nerför trappen o sen vänder han sig alltid om o vinkar till fönstret i ytterdörren för där brukar dom stå o vinka...men inte idag så då skulle han upp för trappen igen...så jag sprang upp o ropa så dom kom fram o vinka....o då blev han nöjd o kunde åka hem =D men som sagt...han ÄLSKAR verkligen att åka dit o hälsa på dom!!! Min lilla myis!!!

Nu har jag bubblat ett tag med Willnäs...ALLTID lika trevligt!! Så nu är det bloggläsande och titta på House (gillade inte det programmet i början men nu tycker jag att det är sviiin bra!)

Oh just det....fick VÄRLDENS söstaste mms förut! Äslakr dig!!!!!!!!!!

Tyvärr blir det ingen skola för mig imorn eftersom Danne fick åka iväg o Liam måste vara hemma imorn oxxo...hoppas han är feberfri imorn bara!! Vid halv fem förut idag hade han 38 i temp...som mest har han haft 38,3 o det var igår....sen är han hur pigg o glad som helst, inget gnällig alls...möjligtvis lite mysigare bara =) o va gör väl det liksom!!
nu ska jag fortsätta mitt surfande!!

puss hejE

Lite aktiv idag iaf =)

Jovars...
Idag har jag än så länge::::
Lagat potatis o köttbullar med brunsås o kokta grönsaker till Liam
Plockat ur o i diskmaskinen, ska snart tömma den igen
Tvättat o hängt 2maskiner
Dammsugit
Plockat med allt som ligger där det inte ska ligga
Gått på "promenad" med Liam o Oliver...det hoppas jag inte händer igen på länge...inte smidigt nånstans eftersom Liam absolut inte lyssnar utan bara går o står där han vill o Oliver blir bara förvirrad o gör inte det han ska
Gett Liam en välling som mellis med hostmedicin i, han spottar o fräser sådant om han får medicinen ren nämligen =) så nu ligger han o sover IGEN
Pratat i telefon 1 timme
Läst bloggar
Skriver blogg nu igen

JAg ska:
Plocka ur diskmaskinen då
Köra igång en maskin med tvätt till
Laga mat till em, kött med nånting till
Duscha
(skulle vilja sticka en snabbis till stan o köpa gummistövlar till Liam, han blir så blöt om fötterna nu när det är superblött överallt ute...han verkar inte ha nån feber längre o är pigg o glad så en liten liten biltripp kan väl inte skada...eller?)
Få hem Svesse från garaget så jag får tag i bilen...
Nu ska jag äta upp min daimglass o sen ge mig på mitt hem IGEN!!=)

puss hejE

Hemma idag

Yes, pluttrick hade lite lite feber imorse så då stannar vi hemma....idag och åtminstone imorgon oxxo...är han inte feberfri imorn blir han hemma tors oxxo, inte bra för min skoldel, men det får jag ta...imorn är danne hemma med honom...hoppas jag hinner sluta innan han ska åka bara, men i värsta fall får jag ju åka hem liksom....

Tråk imorse för övrigt!

Har precis tagit hand om allt på diskbänken o bytt disk i diskmaskinen o startat den igen....dammsugit överallt...har ett stort ljust monster här hemma som gör tappra försök att dra in hela sörpings grus i lägenheten så golvet blir så dant på en gång...men nu kan vi knalla runt igen utan att få peeling varje gång =)
Behöver slå igång en tvätt oxxo så det är väl det nästa....

Väntar dock på svar från sambon först...han är i garaget o lagar avgassystem och han har vagnen i bilen o inte vet jag när han kommer och om han inte kommer inom den närmsta timmen måste jag försöka gå med både Oliver och Liam...på backen...kan bli MKT spännande!! Som tur är så har ju Liam inte alls mkt feber så det är ju ingen fgara på det viset men han har ju en benägenhet att gå åt det håll han vill o det blir bara så himla osmidigt...men det får lösa sig helt enkelt.....har ja tur kommer han hem snart ;)

men nu ska jag fortsätta bana väg bland alla kläder på golvet (obs! inte mina plagg!)

Puss hejE

Jävla hosta rent ut sagt!(ursäkta mina svordomar)

Ja, hostade i två timmar igår innan jag somnade, o precis då vaknade sonen, som oxxo hostat en del i sömnen...knallade in o hämtade honom o sen började det liksom om igen...mitt hostande alltså, väldigt tröttsamt!!!
Blev inte alls många timmars sömn inatt fast jag låg i sängen före halv tolv!
Liam hade haft skoj på dagis o när alla kommit hem var vi ute i lekparken en stund, men det var så mkt vatten o Liam blev plaskvåt om fötterna....
*dumma mamma Vg som inte köpt gummistövlar*....
Tyckte plutten så lite hängig ut o när vi kom in kändes han lite varm....tog tempen vid sex haket o då hade han 38,3 =(
Så imorn blir det inget dagis, så vida han inte har undertemp ;) fast han var faktiskt sval nu när fick gå o lägga sig, och glad ska väl tilläggas, utan något feberdämpande...så vi får se...
Annars hade jag tänkt en liten snabbtripp in till stan o shoppat gummistövlar imorgon.......

Hade hoppats att han skulle slippa få feber eftersom jag inte fått det utan bara tonvis med snor och en grymt överjävlig hosta! Men men...

Har väl egentligen inget roligare än så här att skriva....

Hade baklust förut...men det gick över.... =)

Väntar på att min älskade telefonjour ska starta, måste prata av mig lite plus att jag är lite orolig hur det gått för Carros vän idag...men jag får förhoppningsvis svar lite senare!

Puss hejE

Vilket jävla röjj det var igår!!!!!=D

Hade så grymt jävla roligt!!!!!
Hade ju överaskningstrettioårsfest för herr Fredrik Svahn!! Jag har varit med o planerat o styrt massor! Så nä rSvana väl dök upp på flaket på en bil med ögonbindel på sig o den åkta av o vi alla sjöng (60pers) Ja må han leva så släppte alla alla spänningar o all stress!
Sen käkade vi taco buffé och kladdkaka med vispgrädde....det gick inte åt mkt mat alls så vid 2 idag ska vi upp till Carro o Svana o käka tacorester =)
Jag va ju så förkyld så jag kände inte va nånting smakade, inkl alls sprit...ja resten kan ni ju räkna ut själva  =)
Självaste Veronica Vg Gerhardsson blev asplakat!!!!!!!!!! Och hade så jävla jävla roligt!!!!!!!!!
Dansa som bara fan o prata o skratta med allt o alla o bara flöt runt....o vet ni vad, drack öl gjorde jag oxxo! Ni mina polare vet ju att det typ är det äckligaste jag vet men igår kände jag som sagt inte smaken av nått så gå pssade jag på =)
Har kommit fram till att supa förkyld är det bästa! Tror att jag slutar dricka för att jag mår illa av smaken...o eftersom jag inte kände smaken, ja, då blev jag heller aldrig illamående =D helt perfekt!!! Tomt här hemma nu, men skönt att
Fick skjuts hem (tack gode gud!!!) och jag somnade väl strax efter halv 2 tror jag....precis jävla slut! Men nöjd....på alla sätt o vis ;)

Nu är Toobe här o Svesse hjälper honom o installera lite skit o han ska även med upp o käka här nu vid 2....fast jag sa att han bara fick föölja med om han gick ut med Oliver =D så dom är ute nu =) smidigt tycker jag =)

Så sen är det bara att klä på sig lite bättre kläder o dra o hämta bilen o sen upp till Svanas place....hoppas jag känner lite mer smak idag, igår kände jag enbart att det var starkt =D
Sen bkir det att masa sig lugnt o försiktigt in till stan o hämta vår lille skrutt!
Tomt här hemma nu men skönt att man kunnat ligga i sängen o dra sig hur länge man velat osådär....

Så det är dagen som den är!

Kanske kommer ett inlägg ikväll men det märker ni...

O för er som undrar, nej, jag blir inte bakis, hade lite huvudvärk imorse men det berodde nog mest på att det sporängde sådant i bihålorna! Men efter en ipren är all smaärta borta så nu snorar jag bara =D

Höres!

Puss hejE

Sjuk....typ jaa

Vaknade lite snorig i morse ch under dagen har det bara eskalerat...=( snacka om dålig tajming!!
Måste ju kurera mig tills imorn...jävla skit...aja, lite tabletter så är det bara o köra =)

puss hejE

Pocketklubb???

Ja, fick en försändelse från dom häromdagen....jag kan absolut inte minnas att jag gått med i en pocketklubb, varför skulle jag liksom? Jag har massa olästa böcker så det är ju inte för att ha nått att läsa.... Men tydligen fick man en bok gratis o så när nästa bok kommer kommer det kosta 118kr....men jag kikade runt lite o antagligen har jag väl lyckats registrerat mig på nån gratissida och på så sätt, utan min veskap, registrera mig för att få böcker hemskickade....suck....precis vad min ekonomi behöver...men men, får väl betala när nästa bok kommer och säga upp det illa kvickt, för det kunde man tydligen göra iaf....jaja...

Igårkväll var jag för övrigt inte vidare glad....alls!
Danne skulle vara hemma vid halv nio....vid nio ringde jag för o höra vad som sinkade honom.............halv tolv fick jag tag i honom!!
Snacka om att jag inte va lycklig! Orolig, förbannad, ja, you name it!
Tydligen hade nått gått sönder o i sin ilska och sin vilja att bli klar lämnade han tydligen alla sina hjärnceller kvar i lastbilen, tillsammans med mobilerna.....karlar!!!
Men hem kom han ju iaf och förlåt sa han så förhoppningsvis händer det inte en gång till...om man säger så....

Städat och fint är det här hemma oxxo, eller så fint det kan bli iaf... kommer ju som sagt en tjej o kollar på lägenheten idag.... och nu är den i varje fall helt klart respektabel!
Får jag se när Danne kommer idag då, ja han jobbar idag oxxo....senast fyra sa han...jag ska iväg senast fem o hålla tw demo så det är bäst för han att han kommer i tid idag!

Herregud vad min unge håller låda!
Jag sitter på sängkanten o skriver o han springer runt runt o "hoppar i sängen"
(madrassen står ju på golvet så det är typ omöjligt o se till att han inte gör det, dock kommer det bli problematskt när sängen står högre igen sen)
Jaha, nu sitter han på armstödet till soffan.....han reder ut det,oftast iaf.... o ramlar han, jaa....då kanse kanske han lär sig, troligen inte men jag kan inte springa runt o hispa, inte min grejj direkt...

Sen skriver vi, jag o Liam alltså...ett STORT GrAtTiS till Alvin Willnäs Frank som idag fyller 2år!!! Hurra Hurra Hurra Hurra!!! =D

Nu ska jag valla barn här när han rusar runt soffan o upp i sängen o runt soffan igen...inte konstigt han är trött om kvällarna =D

puss hejE

Vad tråkigt det är att vänta!

Det är nog faktiskt det tråkigaste jag vet!!
Nu har jag väntat i över en timme...*SUCK*!!!!
Klockan hinner ju bli så mkt liksom....


Förut när jag satt här i godan ro, käka daimglass, slöglodde på tv o kollade bloggar så hörde jag nått som lät så konstigt...
Tänkte att jag inbillade mig, som vanligt! Men näe, det lät som tydliga snarkningar....okej att Liam snarkar ibland men hallå, inte sådär högt!
Stänger av ljudet på tvn o vänder mig om för att lyssna....
Hur knäpp är man om man då blir typ "rädd"...när man ser att ens hund ligger i sängen o snarkar?? Hade helt och totalt glömt bort att han kommit hem!!=) haha jösses, smålog lite åt mig själv där faktiskt =D

Nu snuvade jag er allt på en läskig historia ;) för visst trodde ni det hade hänt nått LITE mer spännande??!!=) I´m sorry, just nu är nog inte mitt liv mer spännande än så=)

Nu ska jag utöva telefontrakassering och försöka få lite fart på det här!!!
;)
puss hejE

Det gäller att äta med HELA ansiktet!

Det måste vara mottot min son lver efter! Det är leverpastej överallt just nu när han sitter o käkar sin macka....jag säger då det Och inte lär det väl bli bättre när han ska smaska banan efter mackan....tur det finns hjälpmedel för att få barn rena =) för kladda, det måste man få göra som liten =) måste vara därför jag har så grymt mkt tvätt jämt ;)
Tvätt har jag för övrigt hängt nyligen....det är verkligen tråkigt...fast  det är nnu tråkigare när skiten är torr och ska skeppas vidare, vikt, in tillgarderober och byrålådor.....men men...
Sen håller jag på o städar, eller försöker iaf....plockar ur Liams alla grejjer från v-rummet...men han kommer bara med nya hela hela tiden....
Ska ta tag i köket nu, dammsuga får det bli imorn...måste ta hallen o toan sen oxxo.....
För imorn vid sex haket så kommer det en tjej o ska titta på lägenhetn....det går inte att få det snyggt här hemma som nuläget är men det går ju försöka iaf....se till att det inte är överdrivet stökigt liksom....så med andra ord har jag mkt viktigare saker för mig ä att sitta här o printa.....ja, jag försöker dra ut på det så länge som möjligt ;)

Vid strax före fem kommer min pappa hit med Oliver! Han ska in o möta upp mamma som ska handla på willys....så då stannar pappa här en stund själv med Liam så åker jag o hämtar Carro, tror jag iaf....inte hört några protester från henne ännu, men dom har väl rast snart så hon läser mina mess =D

Nu vill tydligen Liam ha mera så tillbaka till mammarollen =)

puss hejE

Ehhh, okej!

Jag kan inte göra annat än att skratta åt det här, herregud!
Jag står för vad jag tycker, det är min ensak och det är MIN åsikt! Om jag inte har rätt att tycka och säga vad jag vill så har nog Svergie förändrats över natten, Så vitt jag vet så har vi yttrandefrihet i det här landet! Har jag fel??
Som sagt, jag har inget att skämmas för, står som sagt för det jag säger och jag kommer inte med vare sig nyheter eller osanningar.
2 veckor senare liksom, hellu??!! Så himla himla lägligt då!
Synd bara att det drabbar fel person, fel person får ta smällen, en person som inte har haft med min åsikt att göra. För ni förstår att mig är det ingen som kan sätta koppel på, det är en sak som är säker! Låter ingen sätta sig över mig o bestämma vad jag ska tycka eller känna!
Bli arg på mig ist, bli det! Jag klarar det, inga problem! Jag står fortfarande fast vid vad jag sagt!!!
Tyck att jag är dum i huvudet, det rör inte mig i ryggen! Inte det minsta faktiskt! Kunde helt enkelt inte bry mig mindre!

Nu ska jag avsluta här så jag kan hämta mitt lilla troll och åka hem!

Danne kommer hem idag! Mycket trevligt!!;)

Puss hejE

Man kan säga att det är fullt upp

Skriver inte varför men dom flesta vet ;)

För övrigt så finns det så mkt korkat folk som är trögare än tåget o jag förstår verkligen inte varför det är som det är. Det är väl bara att ge upp, orka liksom??!! Jaja, folk får väl leva sitt liv patetsikt och ovetande om det är det dom vill...men snacka om att låta sig bli lekt med...whatever, jag har inget o oroa mig för iaf!!

Ska åka o hämta min lilla prins nu! Som för övrigt vaknade kvart över sex imorse.......varför då???

Jag luktar stekos =D

nähä, kort inlägg men jag skulle bara visa att jag lever mest....
Lever mer än andra för den delen.....

*älskar MINA grabbar*
(fan ta den som ens skulle försöka sig komma i närheten, då jävlar säger jag bara)

=)

Puss hejE

Sällskap inatt =)

Ja min babe kom hem o sov =) det är mys på hög nivå!!
Inte blev det sämre för att han var på "jagvillmenkanintesovasåjagjävlasmedveronicasåintehonhellerkansova" humör =)
Blev ingen data igår....hade fullt upp hela dagen o när jag jag väl hade tid, ja, då var datan uptagen...men det gjorde inte så  mkt, jag sysselsatte mig ändå. Besök hos Maria bla...alltid trevligt!

Sen pratade jag om något spännande med en person imorse....men jag avslöjar inte vad =D *smajl*

Dagis ville att jag skulle lämna Liam strax före 9  idag för dom skulle visst ha teater där nere som dom ville att han skulle vara med på, så självklart fixade vi till det!
För övrigt är han inte det minsta ledsen när jag lämnar honom längre!
Han blev ju helt panikslagen första dan efter sportlovet o han hade varit sjuk o allt...det höll i sig en vecka ungefär. Men i onsdags när jag lämnade honom var han sitt gamla vanliga solstrålande jag igen =D o det verkar hålla i sig!
Det måste ju bero på att han blev lämnad samtidigt som Alvin, eller hur Carro??!!=)=)=)

Nu har visst min data lektion börjat...ska få reda på hur provet gick igår...hua...aja, godkänd är jag iaf =)

puss hejE

Jag MÅSTE ha ett jobb

Vill börja med att tacka för alla uppmuntrande kommentarer! Dom värmer!!

Men under kvällen idag har Danne kommit med info som kraschar våra planer helt jävla totalt!!!!=/
Tanken var att han skulle ta pappaledigt hela sommaren och få ut semesterpengarna också...på så vis så skulle vi klara oss även om jag inte skulle få något jobb....
Men när Danne prata med chefens fru så säger hon att han inte får göra så...med anledning av att annars gör folk så o tar inte semester och det behöver man minsann ha! O jag förstår precis vad dom menar men nu är det ju så att Danne SKA vara ledig....pappadagarna liksom!
Danne ringde sin mamma o tydligen är det upp till arbetsgivaren att besluta opm hurvida man får ta ut sin semester i pengar eller inte.....JÄVLA SKIT!!
Känner mig ganska uppgiven just nu...måste ju ha ett jobb....måste tjäna tillräckligt för att Danne ska kunna va pappaledig....o med tanke på vad jag ev skulle kunna få för jobb så kommer jag antagligen jobba obekväma tider o då måte ju nån annnan ha Liam o det blir bara en jävla jävla massa massa strul!!!
Och jag ORKAR inte!!!!!!!
Och förlåt nu, men jag vill inte arbeta inom vården, åtminstonde inte inom äldrevården....jävla skittider rent ut sagt och jag VET att min rygg inte pallar den typen av jobb....träna säger dom men jag skulle behöva träna på gym då o hur fan ska jag ha råd med det nrä jag inte har nån inkomst!!
Näe, jag vill bara krypa ner under täcket o stanna där ett bra tag!! Snacka om deprimerande!!!!!!BLÄK!!!

Suttit på Afs sida...bara massa erfarenhet o höga utbildningar...såvida jag inte vill bli typ telefonförsäljare!!! =(=(=(=(=(=(

Rädda mig någon!!!Please!!!

(förlåt för allt gnäll, vet att jag inte har rätt att gnälla eller va kräsen men va fan!!)

ursäkta alla ev stavfel för nu har skrivandet gått fort...



nu gräver jag ner mig nånstans!

hej

Jag är faktiskt trött

Börjar livet vid 40???
Skitsnack, jag kan gå med på att man är halvvägs genom livet.... Och jaa, jag ska börja pesionsspara så fort jag får ett jobb...men inte nu, inget o spara ifrån liksom...

Ingen som vill ge mig ett jobb???
Jag hade tänkt mig att jobba från 8-16...inga helger (of course!) och plocka ut en 20 000 i lön efter skatt...det är väl rimligt...eller?? Och jag glömde juh att jag gladeligen mottager en julbonus i nov på en sisådär 30 pannor....sen är jag nöjd...
Jag behöver väl inte ens nämna att underbara kollegor och roliga arbetsuppgifter ingår??!!!

*suck*

Kommer aldrig få mitt drömjobb...garanterat inte så länge jag inte vet vad mitt drömjobb är....det innehåller ovanstående så klart ;) men jag vet inte vad det handlar om...
Som läget är idag kan jag egentligen inte ställa ett enda krav....
Men jag vill verkligen inte jobba helger...är så j*a trött på just den biten, även fast det var länge sedan nu pga mammaledighet osv....
Kommer ihåg hur "dåligt jag mådde" när jag visste att jag skulle jobba i helgen...allt jag trodde jag missade, allt jag ville göra....löjligt eller hur?!! Men sån är jag, vill vara med överallt o göra allting...
Sen är det faktiskt lite svårt med jobb pga hur Danne jobbar...och jobb som man har under helgen har man oftast kvällstid oxxo....det blir LITE krångligt när Danne ligger ute o jobbar.....inte så lätt att få jätte anpassade scheman...o så vill jag ju träffa min sambo ibland oxxo...
Jaja, whatever...jag pallar inte tänka på det nu iaf....

Som Danne brukar däga...

"det löser sig"

;)

puss hejE

Tack så mkt! =)

Tackar för alla gratulationer på det här sättet, blev smidigast så =)
Många kommentarer och ännu fler sms, alltid roligt!!!
Liksom kul o känna sig uppskattad!

Tänkte att jag skulle försöka skriva mer igen, men det är rätt mkt i mars alltså....mkt i skolan och väldigt mkt här hemma med flytten o allt....födelsedagar osv osv osv...plus att Danne jobbar hälften av tiden borta hemifrån så då stanar ju allt av lite liksom...

Igårkväll var Carro här o det slutade med att vi packade fyra kartonger fårn köket!! Men det är väl lätt en typ tio kvar att packa =) men jag är jätteglad för hjälpen, mkt roligare när man har nån kul att prata med under tiden =)

Dagen för övrigt spenderades i skolan...Under tiden var Danne o Liam med Mattias i stan o skulle köpa present till mig, men just den grejjen var slut såklart....men blommor fick jag iaf =)
Efter att dom hämtat mig köpte vi fika bröd och fikade hos Carro o Mattias för Alvin sov fortfarande.
Och då hade Carro bakat en tårta till mig, helt själv!! TACK!!! Jättegulligt tyckter jag!!!! =D
Efter diverse fikade o sånt så stack jag o Carro in till stan o shoppade lite. Gick till största delen på rusta o handlade smågrejjer....jag kom därifrån med en ny matta till det blivande vardagsrummet, ett par böcker till Liam och även papper, kritor o mega stora tuschpennor =)
Så vi gjorde som så att jag fick mattan i födelsedagspresent =)
In en sväng på babyland o suktade på vagnen jag vill ha.....

Så åkte vi till Toy´s Rus och där inne blev vi fattiga =) hade lätt kunnat bli helt ruinerade! Dom hade så grymt mkt roliga grejjer!!!!!!!!
Så till Liam blev det en fotölj, har tänkt köpa det jättelänge men inte hittat nån jag tyckt om, sen fick han även en gräsklippare som när man "kör den" sprutar bubblor =D fast den får han inte förrän i sommar när det är dags att klippa vår lilla gräsmatta liksom =)=)=)
Passade även på att köpa present till Alvin som fyller år näst vecka =)

Nu är det dags att göra iordning oss för skola o dagis, ska skjutsa ner Carro o Alvin för dom ska till tandläkaren så då kan dom ju liksom åka med oss =)

Höres!

Puss hejE

By the way

Jag fyller år imorn!!!!!!
24 låånga år =)
mamma o pappa va här en sväng förut o vi åt lite tårta, alltid mysigt!!

OBS!
Detta inlägg skrevs enbart för att ni ska komma ihåg att jag fyller ;)
Är barnsligt förtjust i födelsedagar, speciellt då min egen =)

Ett stort eko

Det är det här hemma...men fint ärdet oxxo....jaja ni som vet förstår vad jag menar ;)
Väntar på att min bästa ska ringa....det är alltid mitt bästa på kvällen =D

alltså motivationen är lika med noll...

puss hejE ;)

RSS 2.0